Kesäseuraradion taajuus Jyväskylässä on 98,8 MHz, muut taajuudet näet täältä. Lähetystä voi kuunnella myös nettiradiosta sekä Youtubessa SRKnyt-kanavalta.

Kanavan tärkeintä ohjelmasisältöä ovat seurapuheet, virret ja laulut. Seurojen väliajalla lähetettävät ohjelmat tukevat uskosta nousevaa opetusta ja elämää. Kesäseuraradiosta kuulet Suviseurat Reisjärveltä ja opistoseurat Jämsästä, Ranualta ja Reisjärveltä sekä lähetykset sisarjärjestöjen LLC:n ja SCF:n järjestämistä seuroista Pohjois-Amerikasta ja Ruotsista. Kesällä 2021 FM-radiolähetystä voi kuunnella 30.6.–9.8.2021.

Väliviikkoina lähetys on päivittäin klo 14–20. Ohjelma koostuu arkistosaarnoista, Raamatun luennasta, juonnetusta musiikista ja ohjelmauusinnoista. Lähetyksen päätteeksi kuullaan iltahartaus. Arkistosaarnat on nauhoitettu aiemmissa Suviseuroissa, opistoseuroissa sekä paikallisten rauhanyhdistysten seuroissa. Saarnat ovat kuunneltavissa saarna-arkistosta.

Kesäseuraradio toivoo kuulijoiden toiveita, palautteita ja ideoita. Kerro, mitä sinä tykkäät kuunnella! Lähetä toiveesi radio@srk.fi