Etusivu2021-07-11T21:06:36+03:00

Kesällä 2021 Suviseurat ja opistoseurat järjestetään radiossa ja verkossa

Kesäseuraradion taajuus Jyväskylässä on 98,8 MHz, muut taajuudet näet täältä. Lähetystä voi kuunnella myös nettiradiosta sekä Youtubessa SRKnyt-kanavalta.

Kanavan tärkeintä ohjelmasisältöä ovat seurapuheet, virret ja laulut. Seurojen väliajalla lähetettävät ohjelmat tukevat uskosta nousevaa opetusta ja elämää. Kesäseuraradiosta kuulet Suviseurat Reisjärveltä ja opistoseurat Jämsästä, Ranualta ja Reisjärveltä sekä lähetykset sisarjärjestöjen LLC:n ja SCF:n järjestämistä seuroista Pohjois-Amerikasta ja Ruotsista. Kesällä 2021 FM-radiolähetystä voi kuunnella 30.6.–9.8.2021.

Väliviikkoina lähetys on päivittäin klo 14–20. Ohjelma koostuu arkistosaarnoista, Raamatun luennasta, juonnetusta musiikista ja ohjelmauusinnoista. Lähetyksen päätteeksi kuullaan iltahartaus. Arkistosaarnat on nauhoitettu aiemmissa Suviseuroissa, opistoseuroissa sekä paikallisten rauhanyhdistysten seuroissa. Saarnat ovat kuunneltavissa saarna-arkistosta.

Kesäseuraradio toivoo kuulijoiden toiveita, palautteita ja ideoita. Kerro, mitä sinä tykkäät kuunnella! Lähetä toiveesi radio@srk.fi

28.6.2021|

Saamme jälleen kokoontua!

Kokoontumisrajoitusten lieventyessä saamme aloittaa seurojen järjestämisen Jyväskylän rauhanyhdistyksellä keskiviikkona 19.5. Toistaiseksi paikan päälle saa tulla 200 henkilöä kerrallaan. Seuroihin ilmoittaudutaan rauhanyhdistyksen nettisivuilla mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämistä varten. Seuravieraita pyydetään käyttämään maskia sisätiloissa.

Seurat lähetetään edelleen tavalliseen tapaan myös netin välityksellä.

Tervetuloa seuroihin!

EDIT 4.6.: Päivitetty väkimäärä 50:stä 200:n.

16.5.2021|

TURVALLINEN TOIMINTA SEUROISSA:

Kaikkiin rauhanyhdistyksellä järjestettäviin seuroihin tulee ilmoittautua, jotta kävijämäärä pysyy hallittuna ja mahdolliset tartuntaketjut voidaan jäljittää. Voit ilmoittautua seuroihin tämän linkin kautta. Seuroissa on tärkeää noudattaa seuraavia hygienia- ja turvallisuusohjeita:

+ Tulethan seuroihin vain oireettomana

+ Emme kättele

+ Pidämme vähintään kahden metrin turvavälit toisiimme

+ Pese kädet tai käytä käsidesiä seuroihin tullessa

+ Yski nenäliinaan tai hihaan

+ Yli 15-vuotiaiden tulee käyttää maskia. Seuravieraat tuovat seuratilaisuuksiin omat maskinsa

Tervetuloa seuroihin!

Lisää ajankohtaisia tiedotteita sivulla Ajankohtaista.

Tervetuloa Jyväskylän rauhanyhdistyksen sivuille

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi mm. toiminta-alueen kirkoissa ja muissa seurakuntien tiloissa sekä kodeissa ja palvelutaloissa. Yhdistyksen toimialueena on Jyväskylä, Muurame, Petäjävesi, Keuruu ja Toivakka.

Rauhanyhdistyksen toimintamuotoja ovat myös pyhäkoulut, päiväkerhot, raamattuluokat ja nuorten perjantait. Lisäksi järjestetään mm. naisten- ja miesteniltoja, aviopuolisopäiviä sekä varttuneen väen tiistaikerhoja. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan rauhanyhdistyksen toimintaan.

Lasten päiväkerhoista, pyhäkouluista ja raamattuluokista on tietoa ry:n ilmoitustaululla ja tiedotuslehdissä.

Jyväskylän rauhanyhdistys kuuluu Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistykseen (SRK).

Lisää tietoa uskostamme löydät SRK:n sivuilta.

su 1.8. 13:00 Toivakan alueseurat Toivakan kirkossa
su 1.8. 14:30 Kangasniemen alueseurat Kangasniemen kirkossa