Etusivu2022-08-30T23:51:25+03:00

Tervetuloa Jyväskylän rauhanyhdistyksen sivuille

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi mm. toiminta-alueen kirkoissa ja muissa seurakuntien tiloissa sekä kodeissa ja palvelutaloissa. Yhdistyksen toimialueena on Jyväskylä, Muurame, Petäjävesi, Keuruu ja Toivakka.

Rauhanyhdistyksen toimintamuotoja ovat myös pyhäkoulut, päiväkerhot, raamattuluokat ja nuorten perjantait. Lisäksi järjestetään mm. naisten- ja miesteniltoja, aviopuolisopäiviä sekä varttuneen väen tiistaikerhoja. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan rauhanyhdistyksen toimintaan.

Lasten päiväkerhoista, pyhäkouluista ja raamattuluokista on tietoa ry:n ilmoitustaululla ja tiedotuslehdissä.

Jyväskylän rauhanyhdistys kuuluu Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistykseen (SRK).

Lisää tietoa uskostamme löydät SRK:n sivuilta.

Hyvässä turvassa -musiikki-ilta 24.9.2022 klo 18

30.8.2022|

Hankasalmen leirikeskuksen avajaisjuhlaan saavuttiin ympäri Suomea

Hankasalmen leirikeskuksen avajaisjuhla kokosi yli 200 ihmistä eri puolilta Suomea juhlistamaan Keskisen alueen leirityön uutta vaihetta. Leirit uudessa leirikeskuksessa alkavat 18. elokuuta. Kutsuvieraina juhlassa olivat muun muassa Hankasalmen kunnan edustajat sekä leirikeskuksen naapureita.

Lue tästä Päivämiehen artikkeli

15.8.2022|

TURVALLINEN TOIMINTA SEUROISSA:

Noudata viranomaisten ohjeita ja suosituksia.

Noudata seuroissa seuraavia hygienia- ja turvallisuusohjeita:

» Tulethan seuroihin vain oireettomana
» Mikäli taloudessa on parhaillaan koronaa sairastavia, on muidenkin samassa taloudessa asuvien syytä välttää seuroihin tuloa
» Pese kädet tai käytä käsidesiä seuroihin tullessasi
» Emme kättele
» Yski nenäliinaan tai hihaan

Tervetuloa seuroihin!

Lisää ajankohtaisia tiedotteita sivulla Ajankohtaista.

ke 5.10. 19:00 Seurat rauhanyhdistyksellä
to 6.10. 18:00 Veljien ilta rauhanyhdistyksellä