Etusivu2020-05-22T14:00:58+03:00

Kaikki Jyväskylän rauhanyhdistyksen  tapahtumat on toistaiseksi korvattu nettiradiolähetyksillä.

Lähetykset keskiviikkoisin ja lauantaisin kello 19 ja sunnuntaisin kello 16.

Kaikki Jyväskylän Rauhanyhdistyksen järjestämät tilaisuudet on peruttu toistaiseksi Suomen hallituksen ohjeistukseen perustuen. Näin pyrimme torjumaan koronaviruksen leviämistä.

Seuroja voi kuunnella Rauhanyhdistyksen verkkosivujen kautta toistaiseksi:
keskiviikkona klo 19, sunnuntaina klo 16
Kevätseurat järjestetään nettiseuroina. Aikataulu ilmoitetaan rauhanyhdistyksen nettisivuilla.

”Herra levittää siipensä sinun yllesi ja sinä olet turvassa niiden alla” Ps. 91:4

Tiesitkö, että koronavirusepidemian vaikutuksesta rauhanyhdistyksen tulot ovat viikoittain noin 1400 euroa tavallista pienemmät? Ravintola-, myyjäis- ja kotiseuratuottojen poisjäänti lisäävät mobiilikolehdin ja lahjoitusten tarvetta.

Oletko tottunut tavallisesti tiputtamaan kolikon kolehtihaaviin tai oletko ostanut kupin kahvia seurakahviosta väliajalla? Jos haluat tukea rauhanyhdistyksen toimintaa myös epidemian aikana, voit osallistua esimerkiksi MobilePay-kolehtiin tai tehdä lahjoituksen tilisiirrolla.

Tiedot tilisiirrosta, MobilePaysta sekä rahankeräysluvasta löydät tästä linkistä.

Nettiseurojen aikataulu

to 21.5. 16:00 Helatorstaiseurat
la 23.5. 19:00 Nuortenillan arkistoalustus
Aihe: Uskovaisten elämäntavat
su 24.5. 16:00 Seurat
ke 27.5. 19:00 Seurat
la 30.5. 19:00 Nuortenillan arkistoalustus
Aihe: Uskovainen sosiaalisen median käyttäjänä
su 31.5. 16:00 Seurat
su 7.6. 18:00 Seurat
su 14.6. 18:00 Seurat

SRK lähettää lisäksi myös pyhäkouluja, raamattuluokkia ja nuorteniltoja livenä. Lisätietoa SRK:n lähetyksistä tästä linkistä.

Tervetuloa Jyväskylän rauhanyhdistyksen sivuille

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi mm. toiminta-alueen kirkoissa ja muissa seurakuntien tiloissa sekä kodeissa ja palvelutaloissa. Yhdistyksen toimialueena on Jyväskylä, Muurame, Petäjävesi, Keuruu ja Toivakka.

Rauhanyhdistyksen toimintamuotoja ovat myös pyhäkoulut, päiväkerhot, raamattuluokat ja nuorten perjantait. Lisäksi järjestetään mm. naisten- ja miesteniltoja, aviopuolisopäiviä sekä varttuneen väen tiistaikerhoja. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan rauhanyhdistyksen toimintaan.

Lasten päiväkerhoista, pyhäkouluista ja raamattuluokista on tietoa ry:n ilmoitustaululla ja tiedotuslehdissä.

Jyväskylän rauhanyhdistys kuuluu Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistykseen (SRK).

Lisää tietoa uskostamme löydät SRK:n sivuilta.