Etusivu2021-03-28T11:40:07+03:00

Vuosikokous siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

Jyväskylän Rauhanyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous on normaalisti järjestetty helmikuussa. Voimassa olevista kokoontumisrajoituksista johtuen johtokunta on päättänyt siirtää kokousta. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin nettisivuilla sekä Päivämies-lehdessä.

7.2.2021|

Koronarajoitukset jatkuvat huhtikuun loppuun

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista alueellaan. Jyväskylän rauhanyhdistys lähettää edelleen seuroja, raamattuluokkia, pyhäkouluja, nuorteniltoja ja tiistaikerhoja nettiradiossa ja Youtubessa. Lähetyksiä voit kuunneella täältä, toimintakalenteri löytyy täältä.

27.3.2021|

TURVALLINEN TOIMINTA SEUROISSA:

Kaikkiin rauhanyhdistyksellä järjestettäviin seuroihin tulee ilmoittautua, jotta kävijämäärä pysyy hallittuna ja mahdolliset tartuntaketjut voidaan jäljittää. Voit ilmoittautua oman alueesi seuroihin tämän linkin kautta. Seuroissa on tärkeää noudattaa alla olevia hygienia- ja turvallisuusohjeita.

Riskiryhmäläisille on varattu seurasalin oikeanpuolimmaiset penkkirivit. Riskiryhmäläiset saapuvat seuroihin pääovista eli salin takaosan ovista ja käyttävät salin takaosan vessoja. Muut kuin riskiryhmään kuuluvat seuravieraat saapuvat seuroihin salin etuosan ovesta, talon toiselta puolelta. Heille on varattu salin keskiosan sekä vasemman puolen penkit ja he käyttävät salin etuosan vessoja.

Lisäksi kaikkien on tärkeää noudattaa seuraavia ohjeita:

+ Tulethan seuroihin vain oireettomana

+ Emme kättele

+ Pidämme vähintään metrin turvavälit toisiimme

+ Pese kädet tai käytä käsidesiä seuroihin tullessa

+ Yski nenäliinaan tai hihaan

+ Kahvituksia ei toistaiseksi järjestetä

+ Yli 15-vuotiaiden tulee käyttää maskia. Seuravieraat tuovat seuratilaisuuksiin omat maskinsa

Tervetuloa seuroihin!

Lisää ajankohtaisia tiedotteita sivulla Ajankohtaista.

Tervetuloa Jyväskylän rauhanyhdistyksen sivuille

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi mm. toiminta-alueen kirkoissa ja muissa seurakuntien tiloissa sekä kodeissa ja palvelutaloissa. Yhdistyksen toimialueena on Jyväskylä, Muurame, Petäjävesi, Keuruu ja Toivakka.

Rauhanyhdistyksen toimintamuotoja ovat myös pyhäkoulut, päiväkerhot, raamattuluokat ja nuorten perjantait. Lisäksi järjestetään mm. naisten- ja miesteniltoja, aviopuolisopäiviä sekä varttuneen väen tiistaikerhoja. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan rauhanyhdistyksen toimintaan.

Lasten päiväkerhoista, pyhäkouluista ja raamattuluokista on tietoa ry:n ilmoitustaululla ja tiedotuslehdissä.

Jyväskylän rauhanyhdistys kuuluu Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistykseen (SRK).

Lisää tietoa uskostamme löydät SRK:n sivuilta.

pe 16.4. 19:00 Raamattuluokka live-lähetys netissä
su 18.4. 16:00 Seurat netissä