Etusivu2021-05-16T16:28:43+03:00

Vuosikokous 28.5.2021

Jyväskylän Rauhanyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään toimitalolla perjantaina 28.5.2021 klo 18. Esillä ovat sääntöjen määräämät asiat.

Kokoukseen voi osallistua ensisijaisesti etänä Google Meet -toimintaympäristön kautta sekä kokoontumisrajoitukset huomioon ottaen toimitalolla. Kokoukseen tulee ilmoittautua viimeistään 25.5.2021 sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat@jklry.net Sähköpostiin pyydetään merkitsemään oma nimi sekä tieto siitä, osallistuuko kokoukseen etänä vai paikan päällä.

Tervetuloa!

Johtokunta

3.5.2021|

Saamme jälleen kokoontua!

Kokoontumisrajoitusten lieventyessä saamme aloittaa seurojen järjestämisen Jyväskylän rauhanyhdistyksellä keskiviikkona 19.5. Toistaiseksi paikan päälle saa tulla 50 henkilöä kerrallaan. Seuroihin ilmoittaudutaan rauhanyhdistyksen nettisivuilla mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämistä varten. Seuravieraita pyydetään käyttämään maskia sisätiloissa.

Seurat lähetetään edelleen tavalliseen tapaan myös netin välityksellä.

Tervetuloa seuroihin!

16.5.2021|

Keittiökolehti

13.5.2021|

SRK:n tiedotustilaisuus 23.5.2021

SRK:n kevään tiedotustilaisuuden ajankohta on muuttunut yhteistyöseminaarissa ilmoitetusta. SRK lähettää sunnuntaina 23.5.2021 klo 12.00 alkaen pyhäkoulun ja tiedotustilaisuuden rauhanyhdistyksille SRKnyt -videokanavalla. Tilaisuudessa käsiteltävinä asioina ovat kesän suuret seuratapahtumat, rippikoulut sekä Kesäseuraradio ja Suviseurojen järjestäminen radiossa ja verkossa. Lähetys on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tilaisuus löytyy YouTube-videopalvelusta nimellä ”Pyhäkoulu ja SRK:n tiedotustilaisuus rauhanyhdistyksille”.

3.5.2021|

TURVALLINEN TOIMINTA SEUROISSA:

Kaikkiin rauhanyhdistyksellä järjestettäviin seuroihin tulee ilmoittautua, jotta kävijämäärä pysyy hallittuna ja mahdolliset tartuntaketjut voidaan jäljittää. Voit ilmoittautua oman alueesi seuroihin tämän linkin kautta. Seuroissa on tärkeää noudattaa alla olevia hygienia- ja turvallisuusohjeita.

Riskiryhmäläisille on varattu seurasalin oikeanpuolimmaiset penkkirivit. Riskiryhmäläiset saapuvat seuroihin pääovista eli salin takaosan ovista ja käyttävät salin takaosan vessoja. Muut kuin riskiryhmään kuuluvat seuravieraat saapuvat seuroihin salin etuosan ovesta, talon toiselta puolelta. Heille on varattu salin keskiosan sekä vasemman puolen penkit ja he käyttävät salin etuosan vessoja.

Lisäksi kaikkien on tärkeää noudattaa seuraavia ohjeita:

+ Tulethan seuroihin vain oireettomana

+ Emme kättele

+ Pidämme vähintään metrin turvavälit toisiimme

+ Pese kädet tai käytä käsidesiä seuroihin tullessa

+ Yski nenäliinaan tai hihaan

+ Kahvituksia ei toistaiseksi järjestetä

+ Yli 15-vuotiaiden tulee käyttää maskia. Seuravieraat tuovat seuratilaisuuksiin omat maskinsa

Tervetuloa seuroihin!

Lisää ajankohtaisia tiedotteita sivulla Ajankohtaista.

Tervetuloa Jyväskylän rauhanyhdistyksen sivuille

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi mm. toiminta-alueen kirkoissa ja muissa seurakuntien tiloissa sekä kodeissa ja palvelutaloissa. Yhdistyksen toimialueena on Jyväskylä, Muurame, Petäjävesi, Keuruu ja Toivakka.

Rauhanyhdistyksen toimintamuotoja ovat myös pyhäkoulut, päiväkerhot, raamattuluokat ja nuorten perjantait. Lisäksi järjestetään mm. naisten- ja miesteniltoja, aviopuolisopäiviä sekä varttuneen väen tiistaikerhoja. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan rauhanyhdistyksen toimintaan.

Lasten päiväkerhoista, pyhäkouluista ja raamattuluokista on tietoa ry:n ilmoitustaululla ja tiedotuslehdissä.

Jyväskylän rauhanyhdistys kuuluu Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistykseen (SRK).

Lisää tietoa uskostamme löydät SRK:n sivuilta.

ke 19.5. 19:00 Seurat netissä
to 20.5. 10:00 Olohuonetoiminta rauhanyhdistyksellä
Ilmoittautuminen wa-ryhmässä.
su 23.5. 16:00 Kevätjuhla netissä