Etusivu2020-11-14T14:49:00+02:00

SRK:n julkaisuviikko 15.-22.11.2020

Lisää tietoa sekä 15.11. kello 14 pidettävä livelähetys löytyvät SRK:n nettisivuilta.

13.11.2020|

TURVALLINEN TOIMINTA SEUROISSA:

Kaikkiin rauhanyhdistyksellä järjestettäviin seuroihin tulee ilmoittautua, jotta kävijämäärä pysyy hallittuna ja mahdolliset tartuntaketjut voidaan jäljittää. Voit ilmoittautua oman alueesi seuroihin tämän linkin kautta. Seuroissa on tärkeää noudattaa alla olevia hygienia- ja turvallisuusohjeita.

Riskiryhmäläisille on varattu seurasalin oikeanpuolimmaiset penkkirivit. Riskiryhmäläiset saapuvat seuroihin pääovista eli salin takaosan ovista ja käyttävät salin takaosan vessoja. Muut kuin riskiryhmään kuuluvat seuravieraat saapuvat seuroihin salin etuosan ovesta, talon toiselta puolelta. Heille on varattu salin keskiosan sekä vasemman puolen penkit ja he käyttävät salin etuosan vessoja.

Lisäksi kaikkien on tärkeää noudattaa seuraavia ohjeita:

+ Tulethan seuroihin vain oireettomana

+ Emme kättele

+ Pidämme vähintään metrin turvavälit toisiimme

+ Pese kädet tai käytä käsidesiä seuroihin tullessa

+ Yski nenäliinaan tai hihaan

+ Kahvituksia ei toistaiseksi järjestetä

+ Yli 15-vuotiaiden tulee käyttää maskia. Seuravieraat tuovat seuratilaisuuksiin omat maskinsa

Tervetuloa seuroihin!

Lisää ajankohtaisia tiedotteita sivulla Ajankohtaista.

Tervetuloa Jyväskylän rauhanyhdistyksen sivuille

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi mm. toiminta-alueen kirkoissa ja muissa seurakuntien tiloissa sekä kodeissa ja palvelutaloissa. Yhdistyksen toimialueena on Jyväskylä, Muurame, Petäjävesi, Keuruu ja Toivakka.

Rauhanyhdistyksen toimintamuotoja ovat myös pyhäkoulut, päiväkerhot, raamattuluokat ja nuorten perjantait. Lisäksi järjestetään mm. naisten- ja miesteniltoja, aviopuolisopäiviä sekä varttuneen väen tiistaikerhoja. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan rauhanyhdistyksen toimintaan.

Lasten päiväkerhoista, pyhäkouluista ja raamattuluokista on tietoa ry:n ilmoitustaululla ja tiedotuslehdissä.

Jyväskylän rauhanyhdistys kuuluu Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistykseen (SRK).

Lisää tietoa uskostamme löydät SRK:n sivuilta.

pe 27.11.19:00Nuorten perjantai PERUTTU rauhanyhdistyksellä
la 28.11.18:00Vaajakosken alueseurat rauhanyhdistyksellä
la 28.11.18:00Rippikoulun etäkodinilta YouTube-lähetys
Huom! Vain YouTube-lähetys, ei tapahtumaa ry:llä
su 29.11.15:00Toivakan alueseurat Toivakan srk-kodilla
su 29.11.16:00Keskustan alueseurat rauhanyhdistyksellä
ti 1.12.10:00Tiistaikerhon leiripäivä rauhanyhdistyksellä
Askarteluryhmät klo 10:00-12:00Joulupuuro klo 12:00-12:25Ohjelma seurasalissa klo 13:30Lopuksi kahvit ja arvonta
ke 2.12.19:00Nuorten seurat rauhanyhdistyksellä
la 5.12.16:00Joulumyyjäiset PERUTTU rauhanyhdistyksellä
la 5.12.18:00Isänmaallisten laulujen ilta Korpilahden kirkossa
Eteläinen alue (Muurame ym.)
la 5.12.18:00Palokka-Vesanka-Saarenmaan alueseurat rauhanyhdistyksellä