Etusivu2021-09-28T16:15:19+03:00

Uusi tai vanha jyväskyläläinen!

Onko sinulla työvuoroa rauhanyhdistyksellä? Lähde mukaan toimintaan seuraavasta linkistä:

28.9.2021|

Nupeleiri Jyväskylän ry:n alueen nuorille

Lauantaina 9.10.2021 järjestetään ry:llä Nupeleiri Jyväskylän ry:n alueen nuorille. Leiri alkaa klo 11 alkuhartaudella, jonka jälkeen syödään lounasta ja kierretään pienryhmissä leikkimielisiä tehtäväpisteitä. Pääpaino leirillä on muihin saman ikäisiin tutustumisessa. Ohjelmassa myös päiväkahvit, laulamista, vapaa-aikaa ja pitsapala ennen iltaseuroja. Ilmoittautumiset tällä lomakkeella 2.10.2021 mennessä.
Vapaaehtoisen leirimaksun 5 € ruokailukulujen kattamiseksi voit maksaa MobilePay-numeroon: 21361. Tervetuloa leirille!
18.9.2021|

TURVALLINEN TOIMINTA SEUROISSA:

Kaikkiin rauhanyhdistyksellä järjestettäviin seuroihin tulee ilmoittautua, jotta kävijämäärä pysyy hallittuna ja mahdolliset tartuntaketjut voidaan jäljittää. Voit ilmoittautua seuroihin tämän linkin kautta. Seuroissa on tärkeää noudattaa seuraavia hygienia- ja turvallisuusohjeita:

+ Tulethan seuroihin vain oireettomana

+ Emme kättele

+ Pidämme vähintään kahden metrin turvavälit toisiimme

+ Pese kädet tai käytä käsidesiä seuroihin tullessa

+ Yski nenäliinaan tai hihaan

+ Yli 15-vuotiaiden tulee käyttää maskia. Seuravieraat tuovat seuratilaisuuksiin omat maskinsa

Tervetuloa seuroihin!

Lisää ajankohtaisia tiedotteita sivulla Ajankohtaista.

Tervetuloa Jyväskylän rauhanyhdistyksen sivuille

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi mm. toiminta-alueen kirkoissa ja muissa seurakuntien tiloissa sekä kodeissa ja palvelutaloissa. Yhdistyksen toimialueena on Jyväskylä, Muurame, Petäjävesi, Keuruu ja Toivakka.

Rauhanyhdistyksen toimintamuotoja ovat myös pyhäkoulut, päiväkerhot, raamattuluokat ja nuorten perjantait. Lisäksi järjestetään mm. naisten- ja miesteniltoja, aviopuolisopäiviä sekä varttuneen väen tiistaikerhoja. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan rauhanyhdistyksen toimintaan.

Lasten päiväkerhoista, pyhäkouluista ja raamattuluokista on tietoa ry:n ilmoitustaululla ja tiedotuslehdissä.

Jyväskylän rauhanyhdistys kuuluu Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistykseen (SRK).

Lisää tietoa uskostamme löydät SRK:n sivuilta.

ke 29.9. 18:00 Tutustumisilta rauhanyhdistyksellä
to 30.9. 09:30 Perhekerho rauhanyhdistyksellä
Aloitus ry:n pihalla
pe 1.10. 18:00 Perhe- ja diakoniailta rauhanyhdistyksellä
la 2.10. 15:30 Syysseurat: Vanhusten ja liikuntarajoitteisten ehtoollinen rauhanyhdistyksellä
la 2.10. 18:00 Syysseurat: viikkomessu Korpilahden kirkossa
Max 350 ilmoittautunutta
la 2.10. 20:00 Iltapala rauhanyhdistyksellä
Iltapala: pitsa, salaatti ja juoma 5 €
la 2.10. 21:00 Syysseurat: puheenvuoro rauhanyhdistyksellä ja netissä
su 3.10. 10:00 Syysseurat: seurakunnan messu Palokan kirkossa
Max 350 ilmoittautunutta. Huom! Paikka on vaihtunut Tikkakosken kirkosta Palokan kirkkoon. Messun jälkeen kirkkokahvit.
su 3.10. 13:00 Syysseurat: perhepyhäkoulu rauhanyhdistyksellä
Max 500 ilmoittautunutta. Ruoka ja kahvi.
su 3.10. 15:00 Syysseurat: seurat rauhanyhdistyksellä