Etusivu2020-07-30T11:44:28+03:00

TIEDOTE

Koronatilanne on rauhoittunut Suomessa ja seurojen järjestäminen aloitetaan elokuun alussa poikkeusjärjestelyin rauhanyhdistyksellä sekä seurakunnan tiloissa. Seurat järjestetään toistaiseksi alueittain, jotta seurasalissa olevien ihmisten olisi mahdollista pitää turvavälit. Toimintakalenterissa ilmoitetaan missä ja milloin järjestetään kunkin alueen seurat. Nettiseuroja voi edelleen kuunnella keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Seurat ovat yleisötapahtuma, johon myös riskiryhmäläiset ovat tervetulleita. Turvallisuuden takaamiseksi rauhanyhdistyksellä noudatetaan erityisjärjestelyjä. Riskiryhmäläisille on varattu seurasalin oikeanpuolimmaiset penkkirivit. Riskiryhmäläiset saapuvat seuroihin pääovista eli salin takaosan ovista ja käyttävät salin takaosan vessoja. Muut kuin riskiryhmään kuuluvat seuravieraat saapuvat seuroihin salin etuosan ovesta, talon toiselta puolelta. Heille on varattu salin keskiosan sekä vasemman puolen penkit ja he käyttävät salin etuosan vessoja.

Lisäksi kaikkien on tärkeää noudattaa seuraavia ohjeita:

• Tulethan seuroihin vain oireettomana
  • Emme kättele
  • Pidämme vähintään metrin turvavälit toisiimme
  • Pese kädet tai käytä käsidesiä seuroihin tullessa
  • Yski nenäliinaan tai hihaan

Kahvituksia ei toistaiseksi järjestetä. Muu rauhanyhdistyksen toiminta käynnistetään mahdollisuuksien mukaan myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa seuroihin!

Tiesitkö, että koronavirusepidemian vaikutuksesta rauhanyhdistyksen tulot ovat viikoittain noin 1400 euroa tavallista pienemmät? Ravintola-, myyjäis- ja kotiseuratuottojen poisjäänti lisäävät mobiilikolehdin ja lahjoitusten tarvetta.

Oletko tottunut tavallisesti tiputtamaan kolikon kolehtihaaviin tai oletko väliajalla ostanut kupin kahvia seurakahviosta? Jos haluat tukea rauhanyhdistyksen toimintaa myös epidemian aikana, voit osallistua esimerkiksi MobilePay-kolehtiin tai tehdä lahjoituksen tilisiirrolla.

Tiedot tilisiirrosta, MobilePaysta sekä rahankeräysluvasta löydät tästä linkistä.

Tervetuloa Jyväskylän rauhanyhdistyksen sivuille

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi mm. toiminta-alueen kirkoissa ja muissa seurakuntien tiloissa sekä kodeissa ja palvelutaloissa. Yhdistyksen toimialueena on Jyväskylä, Muurame, Petäjävesi, Keuruu ja Toivakka.

Rauhanyhdistyksen toimintamuotoja ovat myös pyhäkoulut, päiväkerhot, raamattuluokat ja nuorten perjantait. Lisäksi järjestetään mm. naisten- ja miesteniltoja, aviopuolisopäiviä sekä varttuneen väen tiistaikerhoja. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan rauhanyhdistyksen toimintaan.

Lasten päiväkerhoista, pyhäkouluista ja raamattuluokista on tietoa ry:n ilmoitustaululla ja tiedotuslehdissä.

Jyväskylän rauhanyhdistys kuuluu Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistykseen (SRK).

Lisää tietoa uskostamme löydät SRK:n sivuilta.

ke 12.8.19:00Nuorten seurat rauhanyhdistyksellä
la 15.8.19:00Keskustan alueen alueseurat rauhanyhdistyksellä