Tervetuloa Nivalan rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon sisarkerhosta, varttuneidenkerhosta ja aviopari-illoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

NETTIRADIO

Seurapuheet on mahdollista kuunnella myös nettiradiosta. Katso seurojen alkamisajat nettisivujen toimintakalenterista. Yhteys avautuu juuri ennen seurojen alkua.

Kuuntele tästä linkistä

28.11.2020 PÄIVITETYT OHJEET SEURATOIMINTAAN

Merkittävin muutokset on tummalla fontilla.

Pyydämme kaikkia seuravieraita huomioimaan nämä ohjeet, jotka perustuvat STM(Sosiaali- ja terveysministeriö) THL(Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) ja OKM (opetus- ja kulttuuriministeriö) antamiin suosituksiin.

Yleiset ohjeet:

THL:n ohjeistusta noudattaen johtokunta on päättänyt, että yli 15 vuotiaiden on käytettävä Nivalan Ry.n sisätiloissa kasvomaskia.

• Ota mukaasi kasvomaski, jota pidät kasvoillasi koko Ry:llä olosi ajan.

• Mikäli sinä tai perheenjäsenesi on sairas (yskä, kurkkukipu, kuume, flunssa, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky), ethän tule seuroihin.

• Ethän kättele.

• Huolehdi turvavälistä 1-2m ei-samaan talouteen kuuluvien henkilöiden välillä.

• Huolehdi käsihygieniasta.

Seuroissa käynnin jälkeen on vältettävä vierailuja vanhusten ja riskiryhmään kuuluvien luona 10 vrk:n ajan.

Käytännön ohjeet:

• Käytössä on seurasali ja kahvio, joista istumapaikkoja on vähennetty turvavälit huomioiden.

• Tullessa desinfio kätesi desinfiointipisteessä (aulassa)

• Seurasali täytetään edestä alkaen, perhekunnittain samaan penkkiin

• Ulkovaatteet otetaan mukaan seurapenkkiin

• Avustava henkilökunta ohjeistaa seuravieraat turvavälit huomioiden penkkiin

• Seuroissa yksi seurapuhe

• Pyri välttämään kontakteja muihin seurapuheen aikana

• Seurojen jälkeen poistuminen aloitetaan salin takaosasta välttäen jonoja, seuraisännän ja avustavan henkilökunnan ohjeistuksen mukaan

• Kahvitusta ei järjestetä

• Merkitse seurakäyntisi kalenteriin mahdollista tartuntaketjujen jäljittämistä varten

• Seuravieraat tullaan valokuvaamaan mahdollista tartuntaketjujen jäljittämistä varten, valokuvat hävitetään 2 vk kuluttua.

• Pinnat desinfioidaan tilaisuuksien jälkeen.

Noudatamme yleisiä ohjeistuksia muuttuvassa tilanteessa ja tarvittaessa tiedotamme uusista muutoksista koskien seurajärjestelyitä.

Lisätietoja p. 040 706 8792

Voit edelleen kuunnella eri rauhanyhdistyksistä lähetettäviä nettiseuroja keskiviikoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Ajankohtaista-välilehdeltä löydät linkit seuroihin ja muihin virtuaalisiin tapahtumiin.

pe 27.11.18:30Raamattuluokka Nivalan ry:llä
5. ja 6. luokkalaiset