Tervetuloa Nivalan rauhanyhdistykselle

KUUNTELE POOKISEURAT 27.9.2020 KLO 17.00

Kuuntele tästä linkistä… Linkki toimii vasta noin klo 17.00

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon sisarkerhosta, varttuneidenkerhosta ja aviopari-illoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

SEURATOIMINTA ALKAA 8.-9.8.2020 erityisjärjestelyin

Seuraavia ohjeita noudattaen mahdollistamme seurojen aloittamisen koronaviruspandemian aiheuttaman keskeytyksen jälkeen. Pyydämme kaikkia seuravieraita huomioimaan nämä asiat. Ohjeet perustuvat STM(Sosiaali- ja terveysministeriö) THL(Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) ja OKM (opetus- ja kulttuuriministeriö) antamiin suosituksiin.

Yleiset ohjeet:

• Mikäli sinä tai perheenjäsenesi on sairas (yskä, kurkkukipu, kuume, flunssa, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky), ethän tule seuroihin.
  • Ethän kättele.
  • Huolehdi turvavälistä 1-2m ei-samaan talouteen kuuluvien henkilöiden välillä.
  • Huolehdi käsihygieniasta.
  • Yskiminen tai aivastaminen kertakäyttönenäliinaan, mikäli ei saatavilla niin suu suojataan kyynärtaipeella

Käytännön ohjeet:

• Seuratoiminta alkaa 8.-9.8.2020
  • Käytössä on seurasali ja kahvio, joista istumapaikkoja on vähennetty turvavälit huomioiden.
  • Seuravieraat jaetaan kolmeen osaan
    • Lauantai-iltana seurat nuorille klo. 19:30
    • Sunnuntaina päiväseurat riskiryhmäläisille saattajineen klo. 13:00
    • Sunnuntai-iltana seurat muille klo. 18:00
  • Tullessa desinfio kätesi desinfiointipisteessä (aulassa)
  • Seurasali täytetään edestä alkaen, perhekunnittain samaan penkkiin
  • Ulkovaatteet otetaan mukaan seurapenkkiin
  • Avustava henkilökunta ohjeistaa seuravieraat turvavälit huomioiden penkkiin
  • Seuroissa yksi seurapuhe
  • Pyri välttämään kontakteja muihin seurapuheen aikana
  • Seurojen jälkeen poistuminen aloitetaan salin takaosasta välttäen jonoja, seuraisännän ja avustavan henkilökunnan ohjeistuksen mukaan
  • Kahvitusta ei järjestetä
  • Merkitse seurakäyntisi kalenteriin mahdollista tartuntaketjujen jäljittämistä varten
  • Seuravieraat tullaan valokuvaamaan mahdollista tartuntaketjujen jäljittämistä varten, valokuvia säilytetään 14 vrk, minkä jälkeen ne tuhotaan
  • Siivouksesta huolehditaan seuratapahtumien välillä

Noudatamme yleisiä ohjeistuksia muuttuvassa tilanteessa ja tarvittaessa tiedotamme uusista muutoksista koskien seurajärjestelyitä.

Lisätietoja p. 040 706 8792

Voit edelleen kuunnella eri rauhanyhdistyksistä lähetettäviä nettiseuroja keskiviikoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Ajankohtaista-välilehdeltä löydät linkit seuroihin ja muihin virtuaalisiin tapahtumiin.

la 3.10.19:30Seurat Nivalan ry:llä
Olavi Hosionaho