Tervetuloa Nivalan rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon sisarkerhosta, varttuneidenkerhosta ja aviopari-illoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

NETTIRADIO

Nivalan rauhanyhdistyksen seurapuheet on mahdollista kuunnella nettiradiosta. Katso seurojen alkamisajat nettisivujen toimintakalenterista. Yhteys avautuu juuri ennen seurojen alkua.

Kuuntele tästä linkistä

Voit edelleen kuunnella eri rauhanyhdistyksistä lähetettäviä nettiseuroja keskiviikoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Ajankohtaista-välilehdeltä löydät linkit seuroihin ja muihin virtuaalisiin tapahtumiin.

VIRTUAALINEN PÄÄSIÄISLAULUILTA 27.3.2021 klo 19.30

Virtuaalinen pääsiäislauluilta lähetetään Nivalan rauhanyhdistyksen Youtube-kanavalta. Hiljenny kanssamme pääsiäisen sanoman äärelle. Pääset mukaan tästä linkistä. Tapahtuma on katsottavissa 26.4.2021 saakka.

JOHTOKUNNAN TIEDOTE SEURATOIMINNASTA 1.2.202

Aluehallintoviraston päätöksellä yleisötilaisuuksien järjestäminen on kielletty.
Seuratoiminta jatkuu netin kautta toimintakalenterin mukaisesti. Raamattuluokat ja muut kokoontumiset ovat toistaiseksi tauolla.
Ohjeet päivitetään, kun tilaisuuksia toimitalolla saadaan taas järjestää.

Nivalan Rauhan yhdistys ry:n johtokunta

pe 16.4.18:30Raamattuluokka Nivalan ry:llä