Tervetuloa Nivalan rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon sisarkerhosta, varttuneidenkerhosta ja aviopari-illoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

NETTIRADIO

Nivalan rauhanyhdistyksen seurapuheet on mahdollista kuunnella nettiradiosta. Katso seurojen alkamisajat nettisivujen toimintakalenterista. Yhteys avautuu juuri ennen seurojen alkua.

Kuuntele tästä linkistä

Voit edelleen kuunnella eri rauhanyhdistyksistä lähetettäviä nettiseuroja keskiviikoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Ajankohtaista-välilehdeltä löydät linkit seuroihin ja muihin virtuaalisiin tapahtumiin.

Seurat ovat tauolla 21.6-13.8.2021

Juhannusseurat lähetetään Kallion leirikeskuksesta SRK:n you-tube kanavan kautta https://www.youtube.com/channel/UCCIml4_G3xEIvxxMaESWN6Q/featured

Kesäseuraradio lähettää ohjelmaa 30.6-9.8 https://www.srk.fi/fi/viestinta-ja-julkaisut/viestinta/kesaseuraradio/

Jos Jumala suo, aloitamme seurat normaalisti rauhanyhdistyksellä 14.8 klo 19.30. Muu toiminta on tarkoitus aloittaa normaalisti syyskuun alusta. Näistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä, kun tiedetään koronarajoituksista.

Nivalan Rauhan yhdistys ry:n johtokunta

to 5.8.00:00Opistoseurat, kesäseuraradio