Tervetuloa Nivalan rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon sisarkerhosta, varttuneidenkerhosta ja aviopari-illoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

VUOSIKOKOUS 2021

Nivalan Rauhanyhdistys ry.:n vuosikokous 2021 järjestetään toimitalolla 28.2.2021 klo 13.00

Esillä sääntömääräiset asiat. Korona-pandemian vuoksi on kokoukseen osallistuminen mahdollista myös etäyhteydellä (677/2020 4§). Kokoukseen paikanpäälle tai etäyhteydellä osallistuvalta edellytetään ennakkoilmoittautumista 25.2 mennessä ENSISIJAISESTI sihteeri@nivalanry.fi, jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta niin tekstiviestillä numeroon 0505370940. Ilmoita sähköpostiosoitteesi, josta olet liittymässä sekä puhelinnumerosi, näin pyrimme varmistamaan sen, että saamme kaikki ilmoittautuneet liitettyä etäkokoukseen.

Esityslista ja ohjeet kokousjärjestelyistä lähetetään ennakkoilmoittautuneille, näin tiedät, että ilmoittautumisesi on tullut perille. Etäyhteydellä osallistuvien täytyy tunnistautumista varten liittyä kokoukseen laitteella, jossa videokamera. Samalla etäyhteyden kautta voi olla useampia osallistujia. Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava KAIKKI samasta linkistä kokoukseen liittyvät. Etäyhteys järjestetään Google Meet- ohjelmalla. Paikan päälle (toimitalolle) toivotaan ensisijaisesti niitä, joilla EI ole mahdollista osallistua etäyhteydellä.

Tervetuloa osallistumaan

Johtokunta

NETTIRADIO

Nivalan rauhanyhdistyksen seurapuheet on mahdollista kuunnella nettiradiosta. Katso seurojen alkamisajat nettisivujen toimintakalenterista. Yhteys avautuu juuri ennen seurojen alkua.

Kuuntele tästä linkistä

Voit edelleen kuunnella eri rauhanyhdistyksistä lähetettäviä nettiseuroja keskiviikoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Ajankohtaista-välilehdeltä löydät linkit seuroihin ja muihin virtuaalisiin tapahtumiin.

JOHTOKUNNAN TIEDOTE SEURATOIMINNASTA 1.2.202

Aluehallintoviraston päätöksellä yleisötilaisuuksien järjestäminen on kielletty.
Seuratoiminta jatkuu netin kautta toimintakalenterin mukaisesti. Raamattuluokat ja muut kokoontumiset ovat toistaiseksi tauolla.
Ohjeet päivitetään, kun tilaisuuksia toimitalolla saadaan taas järjestää.

Nivalan Rauhan yhdistys ry:n johtokunta

la 6.3.19:30Seurat, nettiradio Nivalan ry:llä