Toimintakalenteri2020-03-13T17:44:39+02:00

Kuopion ja ympäristön rauhanyhdistyksen johtokunta on päättänyt keskeyttää rauhanyhdistyksen tilaisuudet toukokuun loppuun asti.

Tämä tarkoittaa, että rauhanyhdistyksen seuratilaisuudet, lapsi- ja nuorisotyötapahtumat sekä kaikki muut tilaisuudet perutaan perjantaista 13.3.2020 alkaen.

Johtokunnan päätös perustuu valtioneuvoston suositukseen olla järjestämättä suuria yleisötilaisuuksia koronavirusepidemian hillitsemiseksi sekä erityisesti vanhusten ja muiden riskiryhmään kuuluvien suojelemiseksi.

Kuopion rauhanyhdistyksen osalta seurojen nettilähetyksestä päätetään ensi tiistaina 17.3.2020. Päätöksestä tiedotetaan myöhemmin. Tällä välin seuroja voi mahdollisesti kuunnella osoitteesta nettiseurat.info.

Johtokunta seuraa tilanteen kehittymistä, noudattaa viranomaisten antamia ohjeita sekä tiedottaa lisää tarpeen mukaan.

Luotamme Taivaallisen Isän huolenpitoon tässäkin asiassa.

Johtokunta