Tervetuloa Kuopion rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla tai seurakuntien tiloissa. Yhdityksen toiminnasta on lisätietoa Toimintamuodot-sivulla. Seuroihin niin kuin muuhunkin toimintaan on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Kuopion ja ympäristön rauhanyhdistyksen toiminta SYYSKUUSSA 2020

Jatkamme rauhanyhdistyksen toimintaa viranomaisten suosituksia noudattaen. Turvavälit huomioon ottaen rauhanyhdistykselle mahtuu kerralla noin 320 henkilöä, mikä edellyttää alla kuvailtuja erityisjärjestelyitä. Seurakunnan tiloissa pidettävissä tilaisuuksissa henkilömäärä rajataan seurakunnan ohjeen mukaisesti.

Seurat

Rauhanyhdistyksellä järjestetään normaalisti sunnuntaisin kolmet yhden puheen seurat, klo 13.00, klo 15.30 ja klo 18.00 (Siilinjärven pyhäkoulupiirien seurat siirtyvät nyt ry:lle), paitsi syysseurat syyskuun tiedotteen mukaisesti. Seurat on suunnattu kerrallaan kahdelle tai kolmelle pyhäkoulupiirille väkimäärän tasaiseksi jakautumiseksi. Tarkemmat piirijaot esitetään erillisessä syyskuun seuraohjelmassa.

Rauhanyhdistys jaetaan kahteen erilliseen osastoon (seurasali + eteinen ja kahvio). Osastoihin tullaan eri ovista ja osastot pidetään erillään toisistaan koko seuratilaisuuden ajan. Valvojat kuvaavat seuravieraat puheen alettua mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen helpottamiseksi. Kuvat tuhotaan kuukauden kuluttua.

Seurojen välissä suoritetaan tilojen siivous, jonka vuoksi seuravieraita pyydetään poistumaan seuratilasta heti seurojen päätyttyä.

Keskiviikko- ja lauantai-illan seurat on suunnattu nuorille.

Seuroihin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita ja toivomme, että suunnitelmiamme noudatetaan. Seuravieraita pyydetään huolehtimaan vastuullisesti turvaväleistä, käsihygieniasta sekä siitä, että seuroihin saavutaan vain oireettomana. Seuroissa ei tervehditä kättelemällä. Suunnitellun väkimäärän täyttyessä seuratilan ulko-ovet suljetaan.

Nuorisotyö

Pyhäkoulut ja päiväkerhot käynnistyvät syyskuussa erillisten tiedotteiden mukaisesti. Kodeissa järjestettäviä tilaisuuksia pyritään välttämään. Raamattuluokat pidetään rauhanyhdistyksellä. Parittomien viikkojen perjantaisin (klo 18.30) on yläkouluilta ja Kuopion raamattuluokka. Parillisten viikkojen perjantaisin (klo 18.30) on NUPE ja Siilinjärven raamattuluokka.

Johtokunta

ti 29.9.19:00Naistenilta
ke 30.9.19:00Seurat (Kohderyhmä: Nuoret / opiskelijat)
la 3.10.18:00Seurat Pyhän Johanneksen kirkossa (Kohderyhmä: Nuoret / opiskelijat)
Henkilömäärä max. 100 hlö.
su 4.10.14:00Seurakuntapäivä: "Toistamme tarvitsemme"
Henkilömäärä max. 320 hlö.
ke 7.10.19:00Seurat (Kohderyhmä: Nuoret / opiskelijat)

Kuuntele seuroja

Voit kuunnella itäsuomen rauhanyhdistysten lähettämiä seuroja tästä. Seuraavat lähetykset:
ke 30.9.19:00Seurat
Iisalmen rauhanyhdistys
su 4.10.14:00Seurakuntapäivä, alustus
Kuopion rauhanyhdistys

ti 29.9.19:00Naistenilta
ke 30.9.19:00Seurat (Kohderyhmä: Nuoret / opiskelijat)
Henkilömäärä max. 100 hlö.
su 4.10.14:00Seurakuntapäivä: "Toistamme tarvitsemme"
Henkilömäärä max. 320 hlö.
ke 7.10.19:00Seurat (Kohderyhmä: Nuoret / opiskelijat)

Kuuntele seuroja

ke 30.9.19:00Seurat