Tervetuloa Kuopion rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla tai seurakuntien tiloissa. Yhdityksen toiminnasta on lisätietoa Toimintamuodot-sivulla. Seuroihin niin kuin muuhunkin toimintaan on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Kuopion ja ympäristön rauhanyhdistyksen toiminta SYYSKUUSTA 2020 ALKAEN

Jatkamme rauhanyhdistyksen toimintaa viranomaisten suosituksia noudattaen. Turvavälit huomioon ottaen rauhanyhdistykselle mahtuu kerralla noin 320 henkilöä, mikä edellyttää alla kuvailtuja erityisjärjestelyitä. Seurakunnan tiloissa pidettävissä tilaisuuksissa henkilömäärä rajataan seurakunnan ohjeen mukaisesti.

Seurat

Rauhanyhdistyksellä järjestetään normaalisti sunnuntaisin kolmet yhden puheen seurat, klo 13.00, klo 15.30 ja klo 18.00 (Siilinjärven pyhäkoulupiirien seurat siirtyvät nyt ry:lle), paitsi syysseurat syyskuun tiedotteen mukaisesti. Seurat on suunnattu kerrallaan kahdelle tai kolmelle pyhäkoulupiirille väkimäärän tasaiseksi jakautumiseksi. Tarkemmat piirijaot esitetään erillisessä syyskuun seuraohjelmassa.

Rauhanyhdistys jaetaan kahteen erilliseen osastoon (seurasali + eteinen ja kahvio). Osastoihin tullaan eri ovista ja osastot pidetään erillään toisistaan koko seuratilaisuuden ajan. Valvojat kuvaavat seuravieraat puheen alettua mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen helpottamiseksi. Kuvat tuhotaan kuukauden kuluttua.

Seurojen välissä suoritetaan tilojen siivous, jonka vuoksi seuravieraita pyydetään poistumaan seuratilasta heti seurojen päätyttyä.

Keskiviikko- ja lauantai-illan seurat on suunnattu nuorille.

Seuroihin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita ja toivomme, että suunnitelmiamme noudatetaan. Seuravieraita pyydetään huolehtimaan vastuullisesti turvaväleistä, käsihygieniasta sekä siitä, että seuroihin saavutaan vain oireettomana. Seuroissa ei tervehditä kättelemällä. Suunnitellun väkimäärän täyttyessä seuratilan ulko-ovet suljetaan.

Nuorisotyö

Pyhäkoulut ja päiväkerhot käynnistyvät syyskuussa erillisten tiedotteiden mukaisesti. Kodeissa järjestettäviä tilaisuuksia pyritään välttämään. Raamattuluokat pidetään rauhanyhdistyksellä. Parittomien viikkojen perjantaisin (klo 18.30) on yläkouluilta ja Kuopion raamattuluokka. Parillisten viikkojen perjantaisin (klo 18.30) on NUPE ja Siilinjärven raamattuluokka.

Johtokunta

su 25.10.13:00Seurat (Alue: Toivala-Riistavesi + Keskusta sekä Etelä-Kuopio A)
su 25.10.15:30Seurat (Alue: Saaristokaupunki sekä Etelä-Kuopio B)
su 25.10.18:00Seurat (Alue: Itä- ja Länsi-Siilinjärvi)