Tervetuloa Kuopion rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla tai seurakuntien tiloissa. Yhdityksen toiminnasta on lisätietoa Toimintamuodot-sivulla. Seuroihin niin kuin muuhunkin toimintaan on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Tiedote kesä 2021

Kesäkuusta alkaen rauhanyhdistyksellä järjestetään lähiseuroja toimintakalenterin mukaisesti. Päivitetyt ohjeet seuroihin saapumiseen ja poistumiseen:

1. Tule seuroihin vain oireettomana.
  2. Saavu paikalle hyvissä ajoin.
  3. Käytä maskia, jos mahdollista.
  4. Desinfioi kädet tullessasi. Käsidesiä on saatavilla sisäänkäynnin yhteydessä.
  5. Varaudu odottamaan hetki ulkona. Kun valvoja antaa luvan, siirry (perheesi/seureesi kanssa) sisälle valvojan teille osoittamaan istumapaikkaan. Säilytä turvavälit.
  6. Poistu seuroista seuraisännän ja valvojien ohjeiden mukaisesti.

Huomioitavaa: Toimitalolle voidaan ottaa arviolta 400 seuravierasta.

Tervetuloa seuroihin!

Seuratoimikunta

su 1.8 18:00 Seurat
la 4.9 09:00 Yksityistilaisuus