su 8.8. 16:00 Seurat ry:llä ja nettiradion kautta
su 15.8. 12:00 Seurat ry:llä ja nettiradion kautta
su 15.8. 13:30 Seurat ry:llä ja nettiradion kautta
su 15.8. 17:00 Messu kirkossa
Messu on kuunneltavissa verkkokirkon kautta
su 22.8. 16:00 Seurat ry:llä ja nettiradion kautta
su 22.8. 17:30 Seurat ry:llä ja nettiradion kautta

Kuuntele nettiradiota

Kuuntele

Kuuntelulinkit sovelluksille

iTunes Windows Media Player Quick time

Oulunsalon Rauhanyhdistyksen tiedote 21.5.2021

Oulunsalon Rauhanyhdistyksen seuratoiminta käynnistetään uudelleen 30.5.2021. Aluehallintoviraston ohjeita noudattaen voimme ottaa toimitaloon yli 50 henkilöä (Pohjois-Suomen aluehallintoviraston tiedote 20.5.2021). Turvavälejä noudatetaan niin, että ei-samaan talouteen kuuluvien henkilöiden väliin jää vähintään 2 metrin etäisyys.

Seuravieraita pyydetään huolehtimaan vastuullisesti turvaväleistä, käsihygieniasta sekä siitä, että seuroihin saavutaan vain oireettomana. Seuroissa ei tervehditä kättelemällä, maskin käyttöä suositellaan.

Seurat pidetään kahdessa osassa. Ensimmäinen puhe alkaa kello 16, ja sinne ovat tervetulleita ensisijaisesti Karhuojan ja Niemenrannan väki. Toinen puhe alkaa kello 17.30, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti muiden alueiden ihmiselle.

Kahvitusta puheiden välissä ei järjestetä.

Seuraisäntä kuvaa seuravieraat puheen aikana, jotta mahdollinen tartuntaketju olisi helpompi selvittää. Kuvia säilytetään maksimissaan kaksi viikkoa.

Tervetuloa seuroihin!

Johtokunta