pe 2.10 18:00 Raamattuluokka ry:llä

iTunes Windows Media Player Quick time

Oulunsalon Rauhanyhdistyksen tiedote 27.8.2020

Seurojen käynnistäminen Oulunsalon Rauhanyhdistyksen toimitalolla

Oulunsalon Rauhanyhdistyksen seuratoiminta käynnistetään uudelleen 30.8.2020. Aluehallintoviraston ohjeita noudattaen voimme ottaa toimitaloon noin 500 henkilöä. Tällöin turvavälejä noudatetaan niin, että ei-samaan talouteen kuuluvien henkilöiden väliin jää vähintään metrin etäisyys.

Seuravieraita pyydetään huolehtimaan vastuullisesti turvaväleistä, käsihygieniasta sekä siitä, että seuroihin saavutaan vain oireettomana. Seuroissa ei tervehditä kättelemällä. Eteisen ovilla on seuroihin tuleville ohjaus.

Seurat pidetään kahdessa osassa. Ensimmäinen puhe alkaa kello 16, ja sinne ovat tervetulleita ensisijaisesti Karhuojan ja Niemenrannan väki. Toinen puhe alkaa kello 18, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti muiden alueiden ihmiselle.
Ensimmäisellä puheella olevien toivotaan poistuvan rauhanyhdistykseltä ennen klo 17.30. Toiselle puheelle tulevien toivotaan saapuvan aikaisintaan klo 17.30.

Kahvitusta puheiden välissä ei järjestetä.

Riskiryhmäläisiä pyydetään saapumaan pääovesta, johon on merkitty heidän sisäänkäyntiovensa. Riskiryhmäläisille on salissa oma osionsa, jossa on pidemmät turvavälit. Heille on opastus eteisestä.

Seuraisäntä kuvaa seuravieraat puheen aikana, jotta mahdollinen tartuntaketju olisi helpompi selvittää. Kuvia säilytetään maksimissaan kaksi viikkoa.

Seuraisännät kertovat tarkemmat toimintaohjeet paikan päällä.

Tervetuloa seuroihin!

NUPE

Nuorten perjantai (NUPE) aloittaa ry:llä 4.9. alkaen klo 19:30. NUPEen saavutaan vain oireettomana

Yleiset hygieniaohjeet turvallisen NUPEn toteuttamiseen:
– Kädet pestään ennen NUPEa
– Istutaan joka toiselle riville/pöytiin, ei vastakkain, turvavälejä noudattaen

Paikalla olevat valokuvataan, jotta mahdollinen tartuntaketju olisi helpompi selvittää. Kuvia säilytetään maksimissaan kaksi viikkoa.

RAAMATTULUOKKA

Raamattuluokat aloitetaan ry:llä perjantaina 4.9. klo 18. Kaikkien alueiden raamattuluokkalaiset kokoontuvat yhtäaikaa Ry:lle. Raamattuluokkaan saavutaan vain oireettomana.

Yleiset hygieniaohjeet turvallisen raamattuluokan toteuttamiseen:
-Kädet pestään ennen raamattuluokkaa
-Opettajat ohjaavat raamattuluokkalaiset istumaan joka toiselle riville
-Ohjeistetaan raamattuluokan jälkeinen tarjoilu turvavälejä noudattaen

Paikallaolevat raamattuluokkalaiset kuvataan mahdollista jäljitystarvetta varten. Kuvia säilytetään maksimissaan kaksi viikkoa.

PYHÄKOULU

Pyhäkoulut aloitetaan 6.9. ja pidetään rauhanyhdistyksellä sunnuntaisin klo 12. Kaikkien alueiden pyhäkoululaiset kokoontuvat yhtäaikaa Ry:lle. Pyhäkouluun saavutaan vain oireettomana.

Yleiset hygieniaohjeet turvallisen pyhäkoulun toteuttamiseen.

– Lapset tulevat pyhäkouluun ja heidät ohjataan suoraan omille paikoilleen välttäen turhia kontakteja
– Lapset istuvat oman pyhäkoulualueen pyhäkoululaisten kanssa omissa lohkoissan sopivin etäisyyksin
– Lapset poistuvat pyhäkoulusta turvaetäisyyksiä noudattaen välttäen turhia kontakteja

Paikallaolevat pyhäkoululaiset kuvataan mahdollista jäljitystarvetta varten. Kuvia säilytetään maksimissaan kaksi viikkoa.

PÄIVÄKERHO, PERHEKERHO, ERITYISRYHMÄ

Päiväkerhot aloitetaan Ry:llä arki-iltaisin klo 17.30 – 19 viikolla 37 seuraavasti:
Maanantaina 7.9. Niemenranta E
Tiistaina 8.9. Niemenranta P
Keskiviikkona 9.9. Kylänpuoli-Keskikylä-Pitkäkangas
Torstaina 10.9. Karhuoja

Kerhoihin saavutaan vain oireettomana.
Yleiset hygieniaohjeet turvallisen kerhon toteuttamiseen:

– Pestään kädet ennen kerhoa
– Lapset tulevat kerhoon ja heidät ohjataan omille paikoilleen välttäen turhia kontakteja
– Istutaan joka toiselle riville/pöytiin, ei vastakkain, turvavälejä noudattaen
– Lapset poistuvat kerhosta turvaetäisyyksiä noudattaen
– Välineet puhdistetaan huolellisesti käytön jälkeen

Kaikkien alueiden yhteisiä isoja kerhoja ja Puuhakerhoja ei nyt toistaiseksi pidetä.

Perhekerho ei toistaiseksi kokoonnu.

Erityisryhmä kokoontuu säännöllisesti ry:llä.

Pyydämme Taivaan Isän siunausta toiminallemme.