Tervetuloa Oulunsalon kirkonkylän rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Oulunsalon Rauhanyhdistyksen seurasaliin mahtuu 800 henkilöä, ja siellä pidetään seurat sunnuntaisin klo 16.

Rauhanyhdistyksen toiminnassa keskeisintä on Jeesuksen lähetyskäskyn mukainen sananjulistus. Rauhanyhdistyksen jäsenet kuuluvat evankelis-luterilaiseen kirkkoon, ja heidän taustayhteisönsä on vanhoillislestadiolainen herätysliike. Lisätietoa toiminnasta löytyy Toimintamuodot-sivulta.

Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!

pe 1.10. 19:30 Nuorten perjantai ry:llä
su 3.10. 12:00 Messu kirkossa, ry:n perhepyhä kirkossa
su 3.10. 13:00 Ruokailu ry:llä
su 3.10. 14:00 Seurat ry:llä ja nettiradion kautta
ma 4.10. 18:00 Rippikoulun kodinilta ry:llä
ke 6.10. 13:00 Varttuneiden kerho ry:llä
pe 8.10. 19:00 Alueellinen nuortenilta Lumijoen ry
su 10.10. 16:00 Seurat ry:llä ja nettiradion kautta
pe 15.10. 19:30 Nuorten perjantai kirkossa
su 17.10. 16:00 Seurat ry:llä ja nettiradion kautta

Kuuntele nettiradiota

Kuuntele

Kuuntelulinkit sovelluksille

iTunes Windows Media Player Quick time

Tervetuloa Oulunsalon kirkonkylän rauhanyhdistykselle

Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!