Ajankohtaista

Syksyn toiminta käynnistyy seuroilla rauhanyhdistyksellä 30.8. klo 16 ja 18 aluejaon mukaan. Seurat lähetetään myös nettilähetyksenä. Noudatamme kaikissa toiminnoissa viranomaisten antamia turvallisuusohjeita. Lisätietoja toimintakalenterissa

Kuuntele nettiradiota

Kuuntele

Kuuntelulinkit sovelluksille

iTunes Windows Media Player Quick time

Tervetuloa Oulunsalon kirkonkylän rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Oulunsalon Rauhanyhdistyksen seurasaliin mahtuu 800 henkilöä, ja siellä pidetään seurat sunnuntaisin klo 16.

Rauhanyhdistyksen toiminnassa keskeisintä on Jeesuksen lähetyskäskyn mukainen sananjulistus. Rauhanyhdistyksen jäsenet kuuluvat evankelis-luterilaiseen kirkkoon, ja heidän taustayhteisönsä on vanhoillislestadiolainen herätysliike. Lisätietoa toiminnasta löytyy Toimintamuodot-sivulta.

Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!

ti 20.10 19:00 Lauluseurat ry:llä
su 25.10 12:00 Pyhäkoulu ry:llä
su 25.10 16:00 Seurat ry:llä ja nettiradion kautta
su 25.10 17:30 Seurat ry:llä ja nettiradion kautta
ti 27.10 19:00 Lauluseurat ry:llä
pe 30.10 18:00 Raamattuluokka ry:llä
la 31.10 16:00 Pyhäinpäiväseurat ry:llä ja nettiradion kautta
la 31.10 17:30 Pyhäinpäiväseurat ry:llä ja nettiradion kautta
su 1.11 12:00 Pyhäinpäiväseurat ry:llä ja nettiradion kautta
su 1.11 13:30 Seurat ry:llä ja nettiradion kautta

Ajankohtaista

Syksyn toiminta jatkuu seuroilla rauhanyhdistyksellä sunnuntaisin klo 16 ja 18 aluejaon mukaan. Seurat lähetetään myös nettilähetyksenä. Noudatamme kaikissa toiminnoissa viranomaisten antamia turvallisuusohjeita. Lisätietoja toimintakalenterissa

Kuuntele nettiradiota

Kuuntele

Kuuntelulinkit sovelluksille

iTunes Windows Media Player Quick time

Tervetuloa Oulunsalon kirkonkylän rauhanyhdistykselle

Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!