Tervetuloa Oulunsalon kirkonkylän rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Oulunsalon Rauhanyhdistyksen seurasaliin mahtuu 800 henkilöä, ja siellä pidetään seurat sunnuntaisin klo 16.

Rauhanyhdistyksen toiminnassa keskeisintä on Jeesuksen lähetyskäskyn mukainen sananjulistus. Rauhanyhdistyksen jäsenet kuuluvat evankelis-luterilaiseen kirkkoon, ja heidän taustayhteisönsä on vanhoillislestadiolainen herätysliike. Lisätietoa toiminnasta löytyy Toimintamuodot-sivulta.

Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!

ti 31.1. 18:00 Lauluseurat, Kaverinkuja 8
ke 1.2. 13:00 Varttuneiden keskiviikkokerho ry:llä
pe 3.2. 19:00 Nuorten perjantai, "nupe" ry:llä
su 5.2. 16:00 Seurat ja tutustumisilta ry:llä
su 5.2. 17:30 Seurat ry:llä

Kuuntele nettiradiota

Kuuntelulinkit sovelluksille

iTunes Windows Media Player Quick time

Tervetuloa Oulunsalon kirkonkylän rauhanyhdistykselle

Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!