Ajankohtaista

Aluehallintoviraston ohjeiden mukaisesti on voimassa kokoontumisrajoitus ajalle 19.12.2020 – 18.1.2021.
Rauhanyhdistyksen toiminnassa on kokoontumisen osalta keskeytettynä seuratoiminta, lauluseurat, nupe, raamattuluokka, pyhäkoulu ja päiväkerhot. Nettiseurat jatkuvat seuraohjelman mukaisesti, ajantasainen seuraohjelma löytyy toimintakalenterista

Kuuntele nettiradiota

Kuuntele

Kuuntelulinkit sovelluksille

iTunes Windows Media Player Quick time

Tervetuloa Oulunsalon kirkonkylän rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Oulunsalon Rauhanyhdistyksen seurasaliin mahtuu 800 henkilöä, ja siellä pidetään seurat sunnuntaisin klo 16.

Rauhanyhdistyksen toiminnassa keskeisintä on Jeesuksen lähetyskäskyn mukainen sananjulistus. Rauhanyhdistyksen jäsenet kuuluvat evankelis-luterilaiseen kirkkoon, ja heidän taustayhteisönsä on vanhoillislestadiolainen herätysliike. Lisätietoa toiminnasta löytyy Toimintamuodot-sivulta.

Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!

su 17.1 16:00 Kodinilta, puheenvuoro ja seurat Nettiradion kautta
su 24.1 16:00 Seurat Nettiradion kautta

Ajankohtaista

Aluehallintoviraston ohjeiden mukaisesti on voimassa kokoontumisrajoitus ajalle 2.12 – 18.12 2020.

Joulumyyjäisten tuotteitten turvalliseen noutamisesta ohjeistetaan erikseen

Kuuntele nettiradiota

Kuuntele

Kuuntelulinkit sovelluksille

iTunes Windows Media Player Quick time

Tervetuloa Oulunsalon kirkonkylän rauhanyhdistykselle

Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!