Tervetuloa Oulunsalon kirkonkylän rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Oulunsalon Rauhanyhdistyksen seurasaliin mahtuu 800 henkilöä, ja siellä pidetään seurat sunnuntaisin klo 16.

Rauhanyhdistyksen toiminnassa keskeisintä on Jeesuksen lähetyskäskyn mukainen sananjulistus. Rauhanyhdistyksen jäsenet kuuluvat evankelis-luterilaiseen kirkkoon, ja heidän taustayhteisönsä on vanhoillislestadiolainen herätysliike. Lisätietoa toiminnasta löytyy Toimintamuodot-sivulta.

Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!

su 23.1. 10:00 Ry:n kirkkopyhä, messu kirkossa
su 23.1. 16:00 Puheenvuoro ja seurat nettiradion kautta
Puheenvuoro aiheesta Veljellinen ja Yhteinen rakkaus sekä seurapuhe. Myyjäiskolehti
su 30.1. 16:00 Seurat Nettiradion kautta
2 puhetta

Kuuntele nettiradiota

Kuuntele

Kuuntelulinkit sovelluksille

iTunes Windows Media Player Quick time

Tervetuloa Oulunsalon kirkonkylän rauhanyhdistykselle

Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita!