Tervetuloa Liperin rauhanyhdistykselle

Liperin Rauhanyhdistys toimii poikkeusoloissa. Toimitalolla ei järjestetä tapahtumia toistaiseksi. Tilaisuuksia järjestetään etäyhteyksin. Tilaisuuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa.

Liperin Rauhanyhdistys edustaa vanhoillislestadiolaisuudeksi kutsuttua kristillistä liikettä. Yhdistyksen jäsenet kuuluvat Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Päätavoitteena on yhdistyksen sääntöjen mukaan ”herättää ja elvyttää kristillistä uskonelämää”.

Keskeisin toimintamuoto on omalla toimitalolla pidetyt seurat, joihin kaikki ovat tervetulleita. Seuroja voi kuunnella myös Internetissä.  Suomessa on noin 200 rauhanyhdistystä, joiden kattojärjestö on Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys (SRK) Oulussa.

Liperin rauhanyhdistys on perustettu vuonna 1946. Nykyinen toimitalo otettiin käyttöön 1989. Liperin Rauhanyhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä n. 90 kpl.

Voit tukea toimintaamme lahjoituksin.

FI69 5234 0320 0815 05

Pienkeräyslupa RA/2021/400

pe 7.5.19:00Raamattuluokka toimitalo
su 9.5.12:00SRK:n pyhäkoulu ja lasten seurat
Suora lähetys SRK:n Lasten polku -kanavalla, osoitteessa https://www.youtube.com/c/Lastenpolku/videos
su 9.5.14:00Nettiseurat toimitalo
to 13.5.14:00Helatorstain nettiseurat toimitalo
la 15.5.17:00Liperin kevätseurat
Viikkomessu Liperin kirkossa. Liturgia, Jari Uimonen; saarna, Leo Väyrynen. Messun jälkeen puheenvuoro aiheesta Tulevaisuus ja toivo, Tuomo Kraft; iltahartaus, Terho Huttunen. Koko ohjelma toimitetaan nettilähetyksenä. Kirkon tiloihin voi osallistua 60 henkeä (ei ennakkoilmoittautumista).
su 16.5.10:00Liperin kevätseurat
Messu Liperin kirkossa. Liturgia ja saarna, Jorma Hoppa. Messun jälkeen lasketaan kaatuneiden muistopäivän seppele sankarihaudoille. Messu ja seppeleenlasku toimitetaan nettilähetyksenä. Kirkon tiloihin voi osallistua 60 henkeä (ei ennakkoilmoittautumista).
su 16.5.12:30Liperin kevätseurat nettilähetyksenä toimitalo
pe 21.5.19:00Raamattuluokka toimitalo
la 22.5.12:00Pyhäkoululaisten kevätretki
Lisätietoa retkestä lähempänä retken ajankohtaa.
su 23.5.12:00SRK:n pyhäkoulu ja lasten seurat