Tervetuloa Liperin rauhanyhdistykselle

Liperin Rauhanyhdistys toimii poikkeusoloissa. Toimitalolla ei järjestetä tapahtumia toistaiseksi.

Tilaisuuksia järjestetään etäyhteyksin. Tilaisuuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa.

Johtokunta

Liperin Rauhanyhdistys edustaa vanhoillislestadiolaisuudeksi kutsuttua kristillistä liikettä. Yhdistyksen jäsenet kuuluvat Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Päätavoitteena on yhdistyksen sääntöjen mukaan ”herättää ja elvyttää kristillistä uskonelämää”.

Keskeisin toimintamuoto on omalla toimitalolla pidetyt seurat, joihin kaikki ovat tervetulleita. Seuroja voi kuunnella myös Internetissä.  Suomessa on noin 200 rauhanyhdistystä, joiden kattojärjestö on Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys (SRK) Oulussa.

Liperin rauhanyhdistys on perustettu vuonna 1946. Nykyinen toimitalo otettiin käyttöön 1989. Liperin Rauhanyhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä n. 90 kpl.

la 16.1.18:00Liperin nuoriso- ja seurakuntapäivät nettilähetyksenä
klo 18:00 Alkurukous ja alustus aiheesta "Nuorin silmin uskontiellä", Juho LehtolaPaneelikeskustelun. klo 19:30 Iltahartaus, Timo Saukkonen(Lähetystä voi seurata Liperin rauhanyhdistyksen Youtube-kanavalta.)
su 17.1.13:00Liperin nuoriso- ja seurakuntapäivät nettilähetyksenä
klo 13:00 Alkurukous ja puheenvuoro aiheesta "Jumala on turvamme ja linnamme, auttajamme hädän hetkellä" Ps. 46:2, Ilpo Laitinenn. klo 14:00 Seurapuhe ja loppurukous, Tuomo Koistinen(Lähetystä voi seurata Liperin rauhanyhdistyksen Youtube-kanavalta.)
su 24.1.16:00Nettiseurat
ke 27.1.18:00Ompeluseurat PERUTTU toimitalo
la 30.1.11:00Rippikoulun talvijakso peruttu.
Siirtyy myöhempään ajankohtaan.