Tervetuloa Kempeleen Rauhanyhdistykselle

Kempeleen Rauhanyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on ”herättää ja elvyttää kristillistä uskonelämää sekä edistää kristillissiveellisten elämäntapojen, kansanraittiuden ja isänmaallisen mielen vakiinnuttamista kansan keskuudessa”. Toimintamuodoista tärkein on seurat, jotka kokoavat yhteen kaikenikäisiä.

Seurojen ohjella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon aviopari-illoista ja tiistaikerhoista. Kaikki ovat tervetulleita seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

Joulumyyjäisten arpavoitot

Aurinkopaneelijärjestelmä: T. Hintsala. Mökkiviikko syötteellä: V-M. Poukkula. Igluelämys levillä 3vrk: E. Pulkkinen. S-Ryhmän lahjakortti: J. Takkinen. S-Ryhmän lahjakortti: M. Nissilä. Kotisiivous 4h: H. Nissilä. Lastenhoito illaksi: M. Junttila. Padel-lahjakortti: J. Ihalainen. Jättisäkki polttopuita: O. Poukkula.

Onnea voittajille! Voittajiin oltu henkilökohtaisesti yhteydessä.

ti 31.1. 18:30 Naistenilta ry:llä
to 2.2. 09:00 Varttuneiden leiripäivä Siikatörmällä , Siikatörmän leirikeskuksessa
to 2.2. 18:00 Raamattuluokka 4.-5.lk ry:llä
to 2.2. 19:00 Raamattuluokka 6.-8.lk ry:llä
Toimintailta 6.-8.-luokkalaisille raamattuluokan jälkeen klo 21 asti.
la 4.2. 09:00 Yksityistilaisuus ry:llä
la 4.2. 13:00 Laitoshartaus