Seurajärjestelyt

Seurojen järjestämistä toimitalolla jatketaan huomioiden voimassa olevat määräykset.

Seuroihin ilmoittaudutaan edelleen yhdistyksen kotisivulla.

Noudatamme seuroissa jo tutuksi tulleita ohjeita koskien käsihygieniaa, turvavälejä sekä maskeja. Mikäli jollakin ilmenee lievempiäkin koronaoireita, hänen on syytä osallistua seuroihin etäyhteydellä.

Mainitut järjestelyt aiheuttavat meille kaikille pientä lisävaivaa, mutta iloitsemme kuitenkin mahdollisuudesta kokoontua yhdessä Jumalan sanan kuuloon.

Rauhanyhdistyksen muut ohjelmaan merkityt tilaisuudet toimitalolla ja seurakunnan tiloissa toteutetaan suunnitellusti. Kodeissa pidettävät tilaisuudet ovat mainittuna aikana peruttuja.

Verkkoseuroja voi edelleen kuunnella totuttuun tapaan yhdistyksen kotisivuilla olevan linkin kautta.

’Herra on kansansa voima, voideltunsa apu ja turva.’ Ps. 28:8

Tervetuloa seuroihin!