Seurajärjestelyt Koronaepidempian aikana

TOIMINTA LÄHIAIKOINA (21.11.2020-13.12.2020)

Viranomaisten asetettua uusia rajoituksia yleisötapahtumille, on yhdistyksen kaikki tilaisuudet päätetty peruuttaa 21.11.2020-13.12.2020 välisenä aikana. Tämä kokoontumisten keskeytys koskee kaikkia Espoon Rauhanyhdistyksen tilaisuuksia, ja niiden sijaan pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään nettilähetyksiä.

Seurojen ja muiden tilaisuuksien nettilähetykset jatkuvat viime aikoina totutulla tavalla. Seurat alkavat sunnuntaisin klo 15 ja niissä on kaksi puhetta ilman väliaikaa.

Yhdistyksen kotisivuilta löytyy kunkin päivän kohdalta linkki, jonka avulla kuuntelu onnistuu Youtubessa. Olemme kiitollisia, että seurojen lähettäminen on mahdollista verkossa seuratoimikunnan järjestelyjen ansiosta.

Yhdistyksen kodeissa järjestettävät tilaisuudet on peruttu syksyn 2020 osalta.

Rukoilemme Taivaan Isän johdatusta tänä haasteellisena aikana.

Osallistutaan aktiivisesti toimintaan etäyhteydellä ja pidetään huolta jokaisen jaksamisesta.

’Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.’ (Ps 23)

Espoon Rauhanyhdistyksen johtokunta

Lisätietoja: espoonrauhanyhdistys@gmail.com

Voit myös kuunnella seuroja SRK:n muiden jäsenyhdistysten lähettämänä

”Sinä, Herra, suojelet meitä, sinä varjelet meitä joka hetki tämän pahan ajan keskellä.”

Ilmoittaudu seuroihin
Seurojen kuuntelu