Seurajärjestelyt koronaepidemian aikana

TOIMINTA LÄHIAIKOINA

Viranomaismääräysten salliessa aloitamme jälleen seuratoiminnan toimitalollamme Vanttilassa.

Seurat ovat edelleen kuunneltavissa myös internetissä aiemman käytännön mukaan. Jatkossa seura-ajoista tiedotetaan yhdistyksen kotisivuilla.

Seuroihin ilmoittaudutaan kotisivuilla, koska tiloihin sopii ainoastaan rajallinen määrä  seuravieraita turvavälit huomioitaessa (maksimissaan 200 henk. mukaan lukien riskiryhmäläiset). Ilmoittautumistiedot säilytetään 14 vuorokautta mahdollisten tartuntojen jäljitettävyyden vuoksi, jonka jälkeen tiedot hävitetään. Ilmoittautuminen avataan kolme päivää ennen kutakin tilaisuutta ja se suljetaan tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Seuroissa noudatetaan aiemmin pandemia-aikana tutuksi tulleita ohjeita:

-pidetään riittävät turvavälit (minimi 1 metri) eri ruokakuntien välillä.

-huolehditaan käsihygieniasta eikä kätellä tervehdittäessä.

-kasvomaskien käyttö on suositeltavaa.

-riskiryhmäläisille on varattu kahviotila; sinne käynti sekä poistuminen tapahtuu takaoven kautta.

-emme osallistu seuroihin toimitalolla koronaoireisina.

-poistuminen seurasalista tapahtuu ohjatusti.

Valvojat on ohjeistettu tarvittaessa opastamaan riittävien turvavälien toteutumista.

Tervetuloa seuroihin!

’Hyvä on Herra! Iäti kestää hänen armonsa, hänen uskollisuutensa polvesta polveen.’ Ps. 100:5

Espoon Rauhanyhdistyksen johtokunta

Lisätietoja: espoonrauhanyhdistys@gmail.com

Voit myös kuunnella seuroja SRK:n muiden jäsenyhdistysten lähettämänä

”Sinä, Herra, suojelet meitä, sinä varjelet meitä joka hetki tämän pahan ajan keskellä.”

Ilmoittaudu seuroihin
Tietosuojaseloste