Seurajärjestelyt koronaepidempian aikana

TOIMINTA LÄHIAIKOINA (11.04.2021 asti)

Viranomaisten asetettua uusia rajoituksia yleisötapahtumille, on yhdistyksen kaikki tilaisuudet päätetty peruuttaa 11.04.2021 saakka. Tämä kokoontumisten keskeytys koskee kaikkia Espoon Rauhanyhdistyksen tilaisuuksia, mutta niiden sijaan järjestään nettilähetyksiä.

Seurojen ja muiden tilaisuuksien nettilähetykset jatkuvat viime aikoina totutulla tavalla. Seurat alkavat klo 15 ja niissä on kaksi puhetta.

Yhdistyksen kotisivuilta löytyy kunkin päivän kohdalta linkki, jonka avulla kuuntelu onnistuu Youtubessa. Olemme kiitollisia, että seurojen suoratoisto on mahdollista verkossa seuratoimikunnan järjestelyjen ansiosta.

Yhdistyksen kodeissa järjestettävät tilaisuudet on peruttu myös kevään 2021 osalta.

Rukoilemme Taivaan Isän johdatusta tänä haasteellisena aikana.

Osallistutaan aktiivisesti toimintaan etäyhteydellä ja pidetään huolta jokaisen jaksamisesta.

’Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.’ (Ps 23)

Espoon Rauhanyhdistyksen johtokunta

Lisätietoja: espoonrauhanyhdistys@gmail.com

Voit myös kuunnella seuroja SRK:n muiden jäsenyhdistysten lähettämänä

”Sinä, Herra, suojelet meitä, sinä varjelet meitä joka hetki tämän pahan ajan keskellä.”

Ilmoittaudu seuroihin

Seurojen kuuntelu