Ajankohtaista2020-03-15T12:43:28+02:00

Arpajaiset käynnissä!

Voit ostaa arpoja verkkokaupastamme bit.do/arpajaiset.

Arpoja myydään ajalla 1.8. – 30.9.2021 ja myyntialueena on koko Suomi poislukien Ahvenanmaa.

Löydät lisätietoja voitoista, arpojen myyntitilanteesta sekä arpajaisluvasta verkkokaupasta yllä olevasta linkistä.

1 elokuun, 2021|Yleinen|

Tiedote 10.10.2020

Vaasan koronatilanteesta johtuen Vaasan seudun rauhanyhdistyksen toiminta on keskitetty nettilähetyksiin. Muu toiminta on tauolla toistaiseksi.

Nettiseurat kuulet näiltä sivuilta keskiviikkoisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 16.

10 lokakuun, 2020|Yleinen|

Aloitamme seurat keskiviikkona 5.8.2020

Sydämellisesti tervetuloa yhdistyksemme toimitiloihin Välitielle!

Muutama tärkeä muistutus:

1. Tulethan vain terveenä seuroihin
  2. Mikäli olet oleskellut ulkomailla, kuuntelethan nettiseuroja 2 vk ajan
  3. Noudatathan terveysviranomaisten määräyksiä mahdollisista karanteeniajoista
  4. Vältämme fyysisiä kontakteja ja tervehtiminen on hyvä suorittaa kättelemättä
  5. Pyrimme käyttämään hyödyksi koko seurasalin sekä kahvion. Huomioimme mahdollisimman väljän oleskelun ja muistammehan 1 m turvavälin.
  6. Riskiryhmien on hyvä miettiä mahdollisuutensa osallistua ja tarpeen tullen välttää tapaamisia. Henkilöt ratkaisevat osallistumisensa itse.
  7. Noudata kahviossa annettuja ohjeita.

Mikäli mahdollisuudet seurojen järjestämiseen muuttuvat. Muutamme ohjeistusta ja tiedotamme siitä.

Saamme luottaa Jumalan johdatukseen.

30 heinäkuun, 2020|Yleinen|