Ajankohtaista2020-03-15T12:43:28+02:00

Aloitamme seurat keskiviikkona 5.8.2020

Sydämellisesti tervetuloa yhdistyksemme toimitiloihin Välitielle!

Muutama tärkeä muistutus:

1. Tulethan vain terveenä seuroihin
  2. Mikäli olet oleskellut ulkomailla, kuuntelethan nettiseuroja 2 vk ajan
  3. Noudatathan terveysviranomaisten määräyksiä mahdollisista karanteeniajoista
  4. Vältämme fyysisiä kontakteja ja tervehtiminen on hyvä suorittaa kättelemättä
  5. Pyrimme käyttämään hyödyksi koko seurasalin sekä kahvion. Huomioimme mahdollisimman väljän oleskelun ja muistammehan 1 m turvavälin.
  6. Riskiryhmien on hyvä miettiä mahdollisuutensa osallistua ja tarpeen tullen välttää tapaamisia. Henkilöt ratkaisevat osallistumisensa itse.
  7. Noudata kahviossa annettuja ohjeita.

Mikäli mahdollisuudet seurojen järjestämiseen muuttuvat. Muutamme ohjeistusta ja tiedotamme siitä.

Saamme luottaa Jumalan johdatukseen.

30 heinäkuun, 2020|Yleinen|

TIEDOTE 12.3.20

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi kaikki yhdistyksemme tilaisuudet on peruttu toistaiseksi valtioneuvoston suosituksen ja Vaasan kaupungin ohjeistuksen mukaisesti. Seuratoiminta jatkuu nettilähetysten kautta. Seuroja lähetetään pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 16 osoitteesta rauhanyhdistys.fi/vaasa.

Tervetuloa kuuntelemaan seuroja!

Tiedotamme lisää tilanteen muuttuessa. Jos haluat liittyä WhatsApp-tiedotusryhmiin, ole yhteydessä numeroon 0505756486.

Vaasan seudun rauhanyhdistyksen johtokunta

12 maaliskuun, 2020|Yleinen|