Tervetuloa Tyräjärven rauhanyhdistykselle

Olet nyt Tyrävaaran rauhanyhdistyksen nettisivuilla. Tervetuloa tutustumaan ja tulemaan käymään myös paikanpäällä! Yhdistysrekisterin mukainen nimemme on Taivalkosken Tyräjärven Rauhanyhdistys Ry. Toimitalomme sijaitsee Tyrävaaran päällä, josta nimessämme mainittu Tyräjärvikin kauniisti näkyy.

Asuinseudullamme ”myös isäimme uskoivat ennen ja kylvivät leikkasivat” (V 178). He tunnustivat Suomen Evankelisluterilaisen kirkon uskontunnustuksen mukaista uskoa. Tämän uskon säilyttämistä ja eteenpäin viemistä varten he perustivat yhdistyksemme v. 1948 . Seura- ja lauluseuraperinne on kylällämme ollut sitä ennen jo vuosikymmeniä. Olemme kokeneet, että tällä työllä on ollut siunaus. Keskuudessamme on lapsiperheitä, joista iloitsemme. Haluamme luottaa, että Jumala antaa ”tulevaisuuden ja toivon” (Jer. 29:11) – myös sen parhaimman!

Kokoonnumme nykyisin n. kahden viikon välein toimitalollemme seuratilaisuuksiin. Järjestämme kodeissa pyhäkouluja ja raamattuluokkia. Toivotamme Sinut luoksemme tervetulleeksi!

Tulevat tapahtumat

la 25.5.19:00Nuortenilta toimitalolla
su 26.5.19:00Lauluseurat toimitalolla
la 22.6.19:00Seurat ja mahdollisesti nuotioilta toimitalolla
su 23.6.13:00Seurat toimitalolla