Etusivu2020-07-31T07:15:19+03:00

Tervetuloa Seinäjoen rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakuntien tiloihin.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon aviopari-illoista ja tiistaikerhoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

Tiedote 24.7.2020

Aloitamme seuratoiminnan ja ensimmäiset seurat ovat keskiviikkona 5.8.2020 klo 19.00. Sen jälkeen seuroja on tarkoitus järjestää seuraohjelman mukaisesti.

Sydämellisesti tervetuloa seuroihin yhdistyksemme toimitiloihin Simunantielle!

Muutama tärkeä muistutus:

1. Tulethan vain terveenä seuroihin ja huomioithan yleiset ohjeet mm. hyvästä käsihygieniasta
  2. Mikäli olet oleskellut ulkomailla, kuuntelethan nettiseuroja 2 viikon ajan.
  3. Noudatathan terveysviranomaisten määräyksiä mahdollisista karanteeniajoista
  4. Vältämme fyysisiä kontakteja ja tervehtiminen on hyvä suorittaa kättelemättä
  5. Pyrimme käyttämään hyödyksi koko seurasalin sekä kahvion. Huomioimme mahdollisimman väljän oleskelun ja muistammehan 1 m turvavälin seurasalissa, kahviossa ja eteistiloissa.
  6.  Riskiryhmien on hyvä miettiä mahdollisuutensa osallistua ja tarpeen tullen välttää tapaamisia. Henkilöt
    ratkaisevat osallistumisensa itse.
  7. Noudatathan kahviossa annettuja ohjeita, jotka liittyvät mm. kahvitarjoilun järjestämiseen.

HUOM! WC-tiloissa, eteisaulassa, kahviossa ja seurasalissa on saatavilla käsidesiä.

Mikäli mahdollisuudet seurojen järjestämiseen muuttuvat viranomaisten ohjeistuksen seurauksena, niin
muutamme omaa ohjeistustamme sen mukaisesti ja tiedotamme siitä erikseen.

Saamme luottaa turvallisesti Jumalan johdatukseen.

”Hyvä on Herra! Iäti kestää hänen armonsa, hänen uskollisuutensa polvesta polveen.” (Ps. 100:5)

Johtokunta
Seinäjoen Rauhanyhdistys ry

Voimme kuunnella seuroja netin välityksellä esimerkiksi