Etusivu2020-03-13T08:54:32+02:00

Tervetuloa Seinäjoen rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakuntien tiloihin.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon aviopari-illoista ja tiistaikerhoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

Seinäjoen Rauhanyhdistys ry:n johtokunnan tiedote 12.3.2020. Varautuminen koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Valtioneuvosto on antanut tänään suosituksen välttää yleisötilaisuuksien järjestämistä.

Tämän johdosta johtokunta on tänään päättänyt perua kaikki rauhanyhdistyksen järjestämät tilaisuudet kodeissa ja toimitalolla (seurat, kerhot, pyhäkoulut, raamattuluokat yms.) lähiviikkojen osalta eli viikoilta 11, 12, 13 ja 14.

Voimme kuunnella seuroja netin välityksellä esimerkiksi

Tiedotamme jatkosta viimeistään viikon 13 aikana.

Taivaan Isän hyvään huolenpitoon luottaen.

”Runsaan lohdutuksen Jumala rohkaisee meitä kaikissa ahdingoissamme, niin että me häneltä saamamme lohdutuksen voimalla jaksamme lohduttaa muita ahdingossa olevia.” (1.Kor. 16:3-4)

Seinäjoen Rauhanyhdistys ry:n johtokunta