Tervetuloa Ranuan rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä sunnuntaisin toimitalolla. Ne ovat kaikille avoimia ja jokainen on niihin tervetullut.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten pyhäkouluista, perhekerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

Ranuan rauhanyhdistyksen seuratoiminta keskeytetty

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos THL on 2.12.2020 suosittanut koronan II aallon leviämisen estämiseksi, ettei koko maassa saa järjestää yli 50 hengen yleisötilaisuuksia. Ranuan rauhanyhdistyksen johtokunta on tämän vuoksi päättänyt keskeyttää seuratoiminnan toistaiseksi 3.12.2020 alkaen. Mahdollisista nettiseuroista tiedotamme erikseen.

Esko Löppönen, Ranuan rauhanyhdistyksen puheenjohtaja

Ilmoittautuminen seuroihin

Voit ilmoittautua seuroihin joko paikan päällä tai sähköisesti tämän linkin kautta.

Kuuntele nettiseuroja Ranuan kirkosta

Klikkaamalla kuvaketta pääset kuuntelemaan nettiseuroja Ranuan kirkosta.

su 17.1 12:00 Pyhäkoulu ry:llä
su 17.1 17:00 Seurat Kirkossa
Nettiseurat lähetetään kirkosta. Tilaisuuteen voi myös osallistua 50 henkilön kookoontumisrajoituksen puitteissa.
ma 18.1 10:00 Perhekerho ry:llä
ke 20.1 18:00 Hartaus Palvelukoti Jukolassa
pe 22.1 18:00 Raamattuluokka
1. ryhmä opiston kodalla, 2. ryhmä ry:llä