Tervetuloa Ranuan rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä sunnuntaisin toimitalolla. Ne ovat kaikille avoimia ja jokainen on niihin tervetullut.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten pyhäkouluista, perhekerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

Ajankohtaista

Aluehallintovirasto on 31.5.2021 tekemällään päätöksellä poistanut kokoontumisrajoitukset koronan perustason alueelta.

Siirrymme noudattamaan toimintakalenterin mukaista seuraohjelmaa. Ajantasainen seuraohjelma löytyy kylväjästä ja näiltä sivuilta.

Seuroissa noudatetaan  annettuja turvaohjeita:

• Sairaana tai oireisena ei seuroihin saa tulla.
  • Maskin käyttösuositus nuorilla ja aikuisilla, jos ei terveydellistä estettä.
  • Turvaetäisyyksistä (2 m) huolehdittava, käsidesiä käytettävä, yskimis/aivastamishygieniaa noudatettava.
  • Isäntien ja turvahenkilöiden ohjeita noudatettava.
  • Ennakoilmoittautumista ei tarvita, ei myös kirjaamista, mutta isännät kuvaavat kaikki seuravieraat.

Lämpimästi tervetuloa seuroihin !

Johtokunta

la 26.6. 17:00 Juhannusseurat ry:llä
Seuroissa kaksi puhetta kahviväliaikoineen. Huom! On tärkeä noudattaa edelleen turvatetäisyyksiä, maskisuositusta sekä yskimis- ja käsihygieniaa.
su 27.6. 10:00 Messu Kirkossa
su 27.6. 17:00 Juhannusseurat ry:llä