Tervetuloa Pyhäjärven rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen toiminta käynnistyy tauon jälkeen elokuussa. Turvallisuuden takaamiseksi noudatetaan seuraavia ohjeita:

• Rauhanyhdistyksen järjestämissä tilaisuuksissa suositellaan maskin käyttöä
  • Tule tapahtumiin vain terveenä
  • Ei kätellä
  • Pese tai desinfioi kädet, kun tulet tapahtumaan
  • Yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaan
  • Pidetään turvavälit
  • Toistaiseksi rauhanyhdistyksellä järjestettävissä seuroissa ei ole kahvitusta

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä sunnuntaisin toimitalolla. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakunnan tiloihin.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista ja raamattuluokista. Aikuiset saavat tiedon naisten- ja miesten-illoista sekä varttuneiden kerhosta. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

Olemme mukana vuoden 2021 Suviseurojen järjestelyissä. Lisätietoja Reisjärvellä järjestettävistä Suviseuroista: www.suviseurat.fi