Tervetuloa Pudasjärven rauhanyhdistykselle

Tästä sivulle jossa ohjeet lahjoittamisesta kolehtiin
Tästä sivulle jossa tiedot kesäseura – arpajaisista

Pudasjärven rauhanyhdistys ry:n tiedote 3.6.2021

Viranomaisen 2.6. päivitetyn koronaohjeistuksen mukaisesti kokoontumisrajoitiksista on alueellamme luovuttu.
Johtokunta on tämän ohjeistuksen mukaisesti päättänyt aloittaa seuratoiminnan toimitalollamme sunnuntaista 13.6 alkaen. Toistaiseksi seurat järjestetään normaalin aikataulun mukaan vuorotellen klo.13 tai klo.16.
Seuroissa on yksi puhe, jonka jälkeen kahvitus.
Syksyllä tilanteen salliessa pyritään käynnistämään toiminta normaali laajuudessaan.
Tilanteen normalisoitumisesta huolimatta muistutamme edelleen jokaisen henkilökohtaisesta vastuusta ja maskisuosituksesta.

Tervetuloa jälleen seuroihin!

Jrt.
Johtokunta

Seuroja voi kuunnella SRK:n jäsenyhdistysten lähettäminä alla olevista  linkeistä:

SEURAT NETISSÄ JA RADIOSSA (SRK)
Tästä kuuntelemaan seuroja nettiseurat.info sivun kautta

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä sunnuntaisin toimitalolla. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakunnan tiloihin.

Seurojen ohjella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon aviopari-illoista ja tiistaikerhoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

Pudasjärvellä lestadiolaisen herätysliikkeen ensimmäiset vaikutteet tulivat pitäjän pohjoislaidalle, nykyisen Ranuan alueelle. Varsinainen liikkeen alku Pudasjärvellä sijoittuu 1850-luvun loppuun.

1870-luvulla ja sitä seuraavilla vuosikymmenillä liike levisi voimakkaasti ja vakiintui. 1930-luvun alku ja 1960-luku olivat ns. ”herätyksen aikoja” (1960-luvulla nuorten herätykset).

Pudasjärven rauhanyhdistys perustettiin vuonna 1932.

su 27.6.13:00Seurat ry:llä
su 4.7.13:00Suviseurat ry:llä