Etusivu2020-03-15T18:34:04+02:00

Tervetuloa Perhon rauhanyhdistykselle

TIEDOTE 14.3.2020

Perhon Rauhanyhdistyksen järjestämät tilaisuudet keskeytetään toistaiseksi johtokunnan päätöksellä tästä päivästä alkaen. Tämä tehdään varotoimenpiteenä riskiryhmien suojelemiseksi koronavirukselta ja sen leviämisen estämiseksi valtioneuvoston suosituksen mukaisesti.

Johtokunta seuraa tilanteen kehittymistä aktiivisesti ja informoi muutoksista tarpeen mukaan.

Lisätietoja antaa johtokunnan puheenjohtaja Pasi Kanniainen (puh. 0445759074).

Seuroja voi kuunnella nettilähetyksinä eri puolelta Suomea.

Johtokunta

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös Jalmiinakodille, Aamuruskoon sekä seurakunnan tiloihin.

Seurojen ohella toimintaan kuuluu myös mm. lasten päiväkerhot, raamattuluokat ja nuortenillat. Aikuisille järjestetään aviopari-iltoja, miesten iltoja, naisten iltoja sekä varttuneemmalle väelle torstaikerho. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

su 7.6.18:30nettiseurat ry:llä
Nettiseuralähetys Perhon ry:ltä