Etusivu2018-10-20T12:31:46+03:00

Tervetuloa Perhon rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä lauantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös Jalmiinakodille, Aamuruskoon sekä seurakunnan tiloihin.

Seurojen ohella toimintaan kuuluu myös mm. lasten päiväkerhot, raamattuluokat ja nuortenillat. Aikuisille järjestetään aviopari-iltoja, miesten iltoja, naisten iltoja sekä varttuneemmalle väelle torstaikerho. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

ke 18.9.11:00Torstaikerho ry:llä
to 19.9.18:30Kylämyyjäiset Kodeissa
Korkiakangas-Humalajoki: Hanna ja Jussi Salmelalla, Oksakoski-Alajoki: Leena ja Keijo Kytölällä, Kirkonkylä: Salla ja Mika Kytölällä, Jylhä-Liukko: Kirsi-Mari ja Riku Humalajoella, Taipale-Möttönen-Palokangas: Elisa ja Aleksi Kinnusella
pe 20.9.19:00Raamattuluokka ry:llä
Raamattuluokan jälkeen iltakylä yläasteikäisille klo 22 asti
la 21.9.15:00Alueellinen nuorten syysretki Koirasalmessa
Klo 15 kokoontuminen koirasalmessa ja lähtö yhteiselle luontoretkelle. (Pituus 8km. Retken aikana ei vielä nuotiota, mutta muuten omia eväitä kannattaa varata mukaan jo tälle retkelle). Luontoretken jälkeen makkaranpaistoa ja yhteistä illanviettoa. Noin klo 20 iltahartaus ja yhteinen laulutuokio. Mukaan tarvitaan iloisen mielen lisäksi omat eväät koko päiväksi ja juomakuppi. Järjestäjien puolesta on nokipannukahvit ja tee iltasella. Lisäksi on puhdasta juomavettä. Tervetuloa!
la 21.9.19:30Seurat ry:llä
su 22.9.17:00Seurat ry:llä
Seuroissa kaksi lyhyttä puhetta peräkkäin, jonka jälkeen kahvitus
pe 27.9.18:30Alueellinen lapsi- ja nuorisotyön koulutusilta ry:llä
Lämpimästi tervetuloa kaikki lasten ja nuorten kanssa työtä tekevät! Tilaisuudessa virkistytään yhdessä uskon kysymysten äärellä sekä tutustutaan RIPPIKOULU-UUDISTUKSEEN JA YHDESSÄ- KERHOMATERIAALIIN.
la 28.9.19:30Seurat ry:llä
su 29.9.11:00Enkelikirkko kirkossa
su 29.9.18:00Seurat ry:llä
Seurat klo 18-19.30/Järviradiointi. Seurojen aluksi lauletaan vuoden aikana syntyneille lapsille.