Tervetuloa Pattijoen rauhanyhdistykselle

TIEDOTE

Pattijoen Rauhanyhdistyksen johtokunta on päättänyt, että Koronaepidemian vuoksi kaikki yhdistyksen normaali toiminta on keskeytetty toistaiseksi. Mahdollisuuksien mukaan tilaisuuksia järjestetään Youtube-lähetyksinä. Tiedotuskanavana käytetään WhatsApp-ryhmiä.

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakuntien tiloihin.

Seurojen ohjella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon aviopari-illoista ja tiistaikerhoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

pe 16.4. 19:00 Raamattuluokka Toimitalolla
su 18.4. 13:00 Seurat Toimitalolla