Etusivu2020-06-14T18:31:26+03:00

Tervetuloa Muhoksen rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä sunnuntaisin toimitalolla. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakuntien tiloihin.

Seurojen ohjella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon aviopari-illoista ja muista tilaisuuksista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

Muhoksen rauhanyhdistyksen kaikki kokoava toiminta on peruttu toistaiseksi. Näin pyrimme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä viranomaisten antamien ohjeiden ja suositusten mukaisesti. Netin välityksellä lähetetään iltahartauksia torstai-iltaisin. Google Meet linkkiä nettitilaisuuksiin voit pyytää osoitteesta pj.muhosry@gmail.com.