KORONAOHJEITA                                                              15.8.2020

Aloittelemme jälleen oman rauhanyhdistyksemme seuratoimintaa. Seuroissa noudatamme seuraavanlaisia koronaohjeita:

1. Tule seuroihin vain terveenä.
2. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet tai käytä käsidesiä tullessa ja lähtiessä. (Käsidesipulloja pöydillä seurasaliin tullessa)
3. Emme kättele.
4. Suosittelemme aluejakoa molempien puheiden tasaisempiin osallistujamääriin. Ensimmäiselle puheelle suosittelemme Huovilan pyhäkoulualueen väkeä, toiselle Hyrkin. Aluejako on kuitenkin vain suositus, toki voi olla seuroissa vaikka molemmat puheet.
5. Pidä vähintään 1 metrin turvaväli. Perheet tai muuten läheisesti yhdessä olevat voivat istua normaalisti lähekkäin, muuten jätetään 1 metrin turvaväli. Penkkirivit ovat 1 metrin välein.
6. Seuroissa ei järjestetä kahvitarjoilua.
7. Kaikki ulko-ovet ovat käytössä, myös varauloskäynti.
8. Lähde seuroista rauhallisesti, jotta ei synny tungoksia.
9. Jos kuulut riskiryhmään, voit käyttää myös muita rauhanyhdistyksen tiloja, esimerkiksi sakastia ja kirjamyyntihuonetta.

Sydämellisesti tervetuloa seuroihin!

Raamattuluokkalaisen ohje