Tervetuloa Laitasaaren rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Ne ovat yleensä sunnuntaisin toimitalolla. Myös seurakunnan tiloissa järjestetään seuroja säännöllisesti.

Seurojen ohella on myös muuta toimintaa. Tarkemmat tiedot lasten pyhäkouluista ja päiväkerhoista sekä nuorten raamattuluokista ja nuortenilloista sekä muusta toiminnasta löytyvät toimintakalenterista. Tervetuloa!

Seuravieraita pyydetään noudattamaan seuraavaa aluejakoa (mahdollisuuksien ja toimintakalenterin mukaisesti):

päiväseurat:
klo 13 Huovilan alue
klo 14.30 Hyrkin alue

Seurojen järjestäminen keskeytetty toistaiseksi.

iltaseurat:
klo 17 Huovilan alue
klo 18.30 Hyrkin alue

Muut tilaisuudet  jatkuvat myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Yhteisiä asioita -välilehdellä on lisäohjeita seurajärjestelyistä.

Seuroja voi edelleen kuunnella internetin välityksellä muun muassa osoitteissa: nettiseurat.info ja https://www.srk.fi/fi/toimintamuodot/seurat/kuuntele-seuroja/ . Myös radio Pookissa (taajuus 88.00 MHz) lähetetään seurat sunnuntaisin klo 17.

ke 20.1.17:30Päiväkerho Toimitalolla
pe 22.1.19:00Nuortenilta
ke 27.1.17:30Päiväkerho Toimitalolla
pe 29.1.19:00Nuortenilta
pe 5.2.19:00Ompeluseurat Toimitalolla
pe 5.3.19:00Ompeluseurat Toimitalolla

Tilaisuudet järjestetään rauhanyhdistyksellä ellei toisin mainita.

Katso lisää toimintakalenterista