Seurat

Seuroihin kokoonnutaan yleensä jokaisen kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena sunnuntaina. Seuroihin – niin kuin muuhunkin toimintaan – on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Yleensä seuroissa on yksi seurapuhe ja sen jälkeen mahdollisuus käyttää kahvion palveluja. Puheen pitää pappi tai maallikkosaarnaaja. 

Ompeluseuroja järjestetään torstai-iltaisin. Seurat alkavat kahvituksella ja seurapuhe on noin klo 19. Seuroissa myydään arpoja, ja arvonta suoritetaan seurapuheen jälkeen.

Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi toimialueen kirkoissa ja seurakuntataloissa, vanhusten hoitokodeissa, terveyskeskuksessa sekä kodeissa.

Raamattuluokka

Alle rippikouluikäiset, 4-8-luokkalaiset lapset ja nuoret, käyvät raamattuluokassa, jonka tarkoituksena on syventää varhaisnuorten Raamatun tuntemusta, hoitaa uskoa sekä tukea kotien kristillistä kasvatusta. Raamattuluokka kokoontuu noin kolmen viikon välein perjantaisin Rauhanyhdistyksen toimitalolla tai kodeissa.

Päiväkerho ja pyhäkoulu

Lapsille järjestetään pyhäkouluja ja päiväkerhoja. Päiväkerho järjestetään kirkkoherranviraston kerhohuoneella (Sairaalantie 5) noin kolmen viikon välein keskiviikkoiltaisin. Säännöllisesti päiväkerho pidetään myös Inarin seurakuntakodilla. Kodeissa pidettävään pyhäkouluun kokoonnutaan sunnuntaisin kerran kuussa.

Perusajatuksena sekä pyhäkoulussa että päiväkerhossa on Jeesuksen antaman opetuskäskyn toteuttaminen. Opettajina toimivat tehtävään kutsutut henkilöt, jotka uskovat samalla tavalla lasten ja heidän perheidensä kanssa.