Etusivu2020-03-14T22:24:05+02:00

TIEDOTE SEURATOIMINNAN KESKEYTTÄMISESTÄ

Iisalmen rauhanyhdistyksen johtokunta on päättänyt keskeyttää rauhanyhdistyksen tilaisuudet toistaiseksi. Päätös koskee kaikkea toimintaa kaikilla alueemme paikkakunnilla.

Päätös perustuu valtioneuvoston suositukseen olla järjestämättä suuria yleisötilaisuuksia koronavirusepidemian hillitsemiseksi erityisesti vanhusten ja muiden riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi. Tämä tarkoittaa, että ry:n seuratilaisuudet, lapsi- ja nuorisotyötapahtumat sekä kaikki muut tilaisuudet perutaan 14.3.2020 alkaen.

Seuroja voi kuunnella osoitteesta nettiseurat.info josta löytyy myös arkistosaarnoja.

Johtokunta seuraa tilannetta ja tiedottaa lisää tarvittaessa. Pyydämme tiedottamaan asiasta myös niitä, jotka eivät seuraa sosiaalisen median kanavia.

Luotamme Taivaan Isän huolenpitoon tässäkin asiassa.

Johtokunta / pj. Marko Rahkola, puh. 040-4167572

la 8.8 18:00 Kesäseurat, viikkomessu Iisalmi, Kustaa Adolfin kirkossa