Seurat

Seuroihin kokoonnutaan yleensä sunnuntaisin. Seuroihin niin kuin muuhunkin toimintaan – on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Yleensä seuroissa on kaksi seurapuhetta. Puheiden välissä on väliaika, jolloin on mahdollisuus käyttää seuraravintolan palveluja. Puheen pitää pappi tai maallikkosaarnaaja. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi Kartanonväki-kodissa sekä kodeissa.

Raamattuluokka

Alle rippikouluikäiset, 4-8-luokkalaiset lapset ja nuoret, käyvät raamattuluokissa, ja niiden tarkoituksena on syventää varhaisnuorten Raamatun tuntemusta, hoitaa uskoa sekä tukea kotien kristillistä kasvatusta. Raamattuluokat kokoontuvat perjantaisin Rauhanyhdistyksen toimitalolla kouluvuoden aikana.

Päiväkerho ja pyhäkoulu

Lapsille järjestetään pyhäkouluja ja päiväkerhoja. Päiväkerhot järjestetään Rauhanyhdistyksen toimitalossa maanantaisin ja tiistaisin. Pyhäkouluihin kokoonnutaan sunnuntaisin kodeissa ja toimitalolla.

Perusajatuksena sekä pyhäkoulussa että päiväkerhossa on Jeesuksen antaman opetuskäskyn toteuttaminen. Opettajina toimivat tehtävään kutsutut henkilöt, jotka uskovat samalla tavalla lasten ja heidän perheidensä kanssa.

Perhe- ja diakoniatyö

Diakoniatyössä keskeistä on auttaa ja tukea lähimmäisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Perhe- ja diakoniatoimikunta tukee perheitä organisoimalla lastenhoito- ja muuta apua. Toimikunta järjestää käyntejä ja vierailuja vanhusten koteihin. Mahdollisia avuntarvitsijoita ohjataan hakemaan ja käyttämään yhteiskunnan ja seurakunnan avustuspalveluja.

Nuortenillat

Rippikoulussa oleville ja tätä vanhemmille nuorille suunnattuja nuorteniltoja järjestetään keväisin ja syksyisin noin kuukauden välein lauantai-iltaisin kodeissa tai ry:llä.

Aikuisten kerho

Aikuisten kerho kokoontuu pääsääntöisesti neljän viikon välein keskiviikkoisin klo 12.00 toimitalolla, kodeissa ja vapaa-ajan asunnoilla. Tarkemmin ajankohdat ja pitopaikat ilmoitetaan seuroissa ja Rantapohjassa. Kerho tekee myös retkiä ja kerhossa käy myös vieraita muutaman kerran vuodessa. Uudet jäsenet – kaikenikäiset – ovat tervetulleita kerhoon!