Etusivu2020-08-09T10:21:56+03:00

Tervetuloa Hyvinkään rauhanyhdistykselle

Yhdistyksessä toimitaan  valtioneuvoston, AVI:n ja terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti käynnistäessämme toimintaamme elokuussa. Olemme vastuussa siitä, että ohjeistuksia ja määräyksiä noudatetaan. Haluamme taata jokaiselle seuravieraalle mahdollisimman turvallisen seuratilaisuuden.

SEURATILAISUUKSIEN ERITYISJÄRJESTELYT¨

• Seuroihin/tilaisuuksiin ei osallistuta sairaana eikä oireisena. Mikäli itsellä tai perheenjäsenellä ilmenee nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta, lihassärkyä, epäselviä suolisto-oireita (pahoinvointi,ripuli) tilaisuuteen ei voi tulla kukaan oireisen perheen jäsen. Vaikka henkilö olisi testattu koronan osalta ja testitulos ollut negatiivinen, oireiden jatkuessa on syytä pysytellä kotona.
  • Edellä mainitun kohdan tärkeyttä turvallisuuden kannalta ei voi liiaksi korostaa.
  • Tilaisuuksissa ei kätellä eikä halata.
  • Jokainen seuravieras desifioi huolellisesti kätensä tullessaan tilaisuuteen. Ulko-ovien läheisyydessä on tähän tarkoitukseen varatut käsidesipullot.
  • Seuravieraat listataan sisään tullessa: kirjataan perheestä/seurueesta yksi nimi, puhelinnumero ja osallistujamäärä.
  • Seurasalissa on käytössä vain joka toinen penkkirivi. Perhekuntien tai ystäväpiirien (oltu tekemisissä pidempiä aikoja) välillä penkeissä reilu metrin turvaväli.
  • Huolehditaan turvaväli (reilu metri) myös tullessa ja poistuessa tilaisuudesta.
  • Toimitalolla pidettävissä tilaisuuksissa rajoitetaan osallistujamäärää, jotta turvavälit toteutuvat.
  • Seuroissa on syyskuussa kahvitarjoilu ja jäätelö. Tarjoilussa noudatetaan keittiöhenkilökunnan ohjeistuksia.
  • Toimitalon siivousta tehostetaan erityisesti kosketuspintojen osalta.

Nämä ohjeistukset ovat voimassa toistaiseksi ja niitä muutetaan viranomaisten muuttaessa määräyksiä ja ohjeistuksia. Myös pienemmissä tilaisuuksissa huolehditaan hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Pidetään yhdessä huolta siitä, että seuroissa on turvallista käydä ja, että olemme vastanneet määräysten toteutumisesta.

Tervetuloa seuroihin!

Tiedotustoimikunta ja johtokunta HyRy

Hyvinkään Rauhanyhdistys Ry edustaa vanhoillislestadiolaista kristillisyyttä, joka on evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike.

Hyvinkään rauhanyhdistys on yksi Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) kahdestasadasta jäsenyhdistyksestä.
Yhdistys on perustettu vuonna 1979. Jäseniä on n. 160.

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä perjantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla.
Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakuntien tiloihin. Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista.

Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan tilaisuuksiimme ja tutustumaan toimintaamme!

la 15.8.18:00Iltakirkko ja HPE Järvenpäässä
la 15.8.20:00Iltakylä ja alustus Järvenpään ry:llä