Tervetuloa Hyvinkään rauhanyhdistykselle

Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräysten seurauksena Hyvinkään rauhanyhdistyksen tilaisuudet on peruttu 31.1.2021 asti koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Johtokunta seuraa viranomaisten määräyksiä ja suosituksia ja tiedottaa toiminnan käynnistämisestä.

Sunnuntaisin klo 16.00 ja muina toimintakalenterissa ilmoitettuina ajankohtina nettiseurat voi kuunnella  tästä.

Hyvinkään Ry:n johtokunta

Hyvinkään Rauhanyhdistys Ry edustaa vanhoillislestadiolaista kristillisyyttä, joka on evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike.

Hyvinkään rauhanyhdistys on yksi Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) kahdestasadasta jäsenyhdistyksestä.
Yhdistys on perustettu vuonna 1979. Jäseniä on n. 160.

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä perjantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla.
Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakuntien tiloihin. Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista.

Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan tilaisuuksiimme ja tutustumaan toimintaamme!

Lahjoitukset Hyvinkään Rauhanyhdistykselle:
FI90 5305 0020 0224 07. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 1300.

Tai MobilePayn kautta numeroon 45600.

Rahankeräyslupa nro RA/2020/772

su 17.1.16:00Seurojen nettilähetys ry:ltä