Tervetuloa Hyvinkään rauhanyhdistykselle

Hyvinkään rauhanyhdistyksen syksyn toimintakausi käynnistyy koronaturvallisuus huomioiden. Nettisivujen ohjelmaa on tarkoitus päivittää sitä mukaa, kun eri toimikunnat ja ryhmät saadaan aktivoitua sekä toimintaa suunniteltua yksityiskohtaisemmin päivämäärien ja paikkojen suhteen. Ohjelmasta tiedotetaan nettisivujen lisäksi myös Päivämiehessä sekä tarpeen mukaan myös WA – ringeissä.

Toimitalon remontti etenee suunnitelmien mukaan. Syyskuun loppuun asti toiminta on muissa tiloissa. Kirkkoseuroista osassa on nettilähetys seurakunnan toimesta.

Seuroissa ja soveltuvin osin myös muissa RY:n tilaisuuksissa pyrimme edelleen noudattamaan viranomaismääräyksiin ja – suosituksiin perustuvia koronakäytänteitä, kuten:

• Tilaisuuksiin tullaan vain täysin terveinä.
  • Käsihygieniasta huolehditaan käsideseillä sekä käsien pesulla.
  • Yli 12-vuotiaille seuravieraille suositellaan maskien käyttöä.
  • Tilaisuuksissa pidetään turvavälejä muihin.
  • Kirkkojen tiloissa olevissa tilaisuuksissa on seurakuntien päättämiä henkilömäärärajoituksia. Näistä on tiedotettu WA-rinkeihin ja tiedot löytyvät myös kunkin seurakunnan sivuilta.

Tervetuloa seuroihin ja muihin HyRY:n tilaisuuksiin!

5.9.2021, Hyvinkää ry:n johtokunta

Hyvinkään Rauhanyhdistys Ry edustaa vanhoillislestadiolaista kristillisyyttä, joka on evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike.

Hyvinkään rauhanyhdistys on yksi Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) kahdestasadasta jäsenyhdistyksestä.
Yhdistys on perustettu vuonna 1973. Jäseniä on n. 160.

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä perjantaisin ja sunnuntaisin toimitalolla.
Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakuntien tiloihin. Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista.

Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan tilaisuuksiimme ja tutustumaan toimintaamme!

Lahjoitukset Hyvinkään Rauhanyhdistykselle:
FI90 5305 0020 0224 07. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 1300.

Tai MobilePayn kautta numeroon 45600.

Rahankeräyslupa nro RA/2020/772

su 3.10.16:00Seurat Riihimäen Keskuskirkossa