Seurat

Seuroihin kokoonnutaan yleensä sunnuntaisin. Seuroihin niin kuin muuhunkin toimintaan – on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Yleensä seuroissa on yksi seurapuhe. Puheen jälkeen on tavallisesti kahvitarjoilu. Puheen pitää pappi tai maallikkosaarnaaja.

Raamattuluokka, iltakylät ja nuorten illat

Lapset ja nuoret käyvät 4. luokasta alkaen raamattuluokissa. Raamattuluokan tarkoituksena on syventää varhaisnuorten Raamatun tuntemusta, hoitaa uskoa sekä tukea kotien kristillistä kasvatusta. Raamattuluokat kokoontuvat perjantaisin Rauhanyhdistyksen toimitalolla kouluvuoden aikana. Lisäksi noin kerran kuukaudessa raamattuluokan yhteydessä järjestetään iltakylä 6. luokkalaisista alkaen.

Kodeissa järjestetään noin kerran kuukaudessa nuorten iltoja 7. luokkalaisista alkaen.

Päiväkerho ja pyhäkoulu

Lapsille järjestetään pyhäkouluja ja päiväkerhoja. Päiväkerho järjestetään Rauhanyhdistyksen toimitalossa keskiviikkoisin. Pyhäkouluihin kokoonnutaan sunnuntaisin kodeissa. Noin kerran kuukaudessa järjestetään perhekerho rauhanyhdistyksellä.

Perusajatuksena sekä pyhäkoulussa että päiväkerhossa on Jeesuksen antaman opetuskäskyn toteuttaminen. Opettajina toimivat tehtävään kutsutut henkilöt, jotka uskovat samalla tavalla lasten ja heidän perheidensä kanssa.

Perhe- ja diakoniatyö

Diakoniatyössä keskeistä on auttaa ja tukea lähimmäisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Perhe- ja diakoniatoimikunta tukee perheitä organisoimalla lastenhoito- ja muuta apua. Toimikunta järjestää käyntejä ja vierailuja vanhusten koteihin. Mahdollisia avuntarvitsijoita ohjataan hakemaan ja käyttämään yhteiskunnan ja seurakunnan avustuspalveluja.