Tervetuloa Ruukin rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Ompeluseurat pidetään aina perjantaisin toimitalolla. Viikonloppuseuroja järjestetään muutaman kerran kuukaudessa. Lauantai-illan seurat pidetään vuorotellen lähialueen rauhanyhdistysten kanssa.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon aviopuolisoilloista ja aikuistenkerhoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

TÄLLÄ HETKELLÄ SEURATOIMINTA ON KESKEYTETTY VIRANOMAISTEN SUOSITUSTEN MUKAISESTI VALLITSEVAN PANDEMIAN VUOKSI. Lähetämme seura- ja muita lähetyksiä Youtuben kautta. Linkki lähetykseen löytyy toimintakalenterista.

Lahjoittamalla voit tukea Ruukin Rauhanyhdistystä

Koronapandemian aikana yhdistyksemme tulot ovat vähentyneet merkittävästi. Olemme suunnitelleet toteutettavaksi kesän aikana toimitalomme välttämättömimpien kohteiden peruskorjauksen. Pandemian vuoksi emme ole voineet kerätä varoja normaalilla toiminnallamme.
Korostamme, että lahjoittaminen on vapaaehtoista. Myös tänä aikana on tärkeää kantaa vastuuta omasta ja perheen hyvinvoinnista ja sen turvaamisesta. Jos koet, että voit osallistua, apusi tulee tarpeeseen.

Ruukin Rauhanyhdistys Ry, Virastotie 1, 92400 Ruukki
Varojenkäyttö: Ruukin Rauhanyhdistyksen toimitaloon suunnitellut välttämättömät peruskorjaus- ja kunnossapitotoimet, kuten rännien uusiminen, ulkovuorauksen korjaus tarpeellisilta osin, keittiön lattian uusiminen ja kahvion akustiikan parantaminen.

Pienkeräysnumero RA/2021/103

Rahankeräykselle on Oulun poliisilaitoksen lupa. Lupa koskee koko Suomea paitsi Ahvenanmaata.

Pienkeräystili
Ruukin Rauhanyhdistys Ry