Seurat

Seuroihin kokoonnutaan yleensä sunnuntaisin klo 17. Syys -huhtikuussa järjestetään keskiviikkoseurat klo 18.30. Seuroihin niin kuin muuhunkin toimintaan – on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Seurojen ohjelma koostuu virsistä, lauluista ja Raamatun tekstin pohjalta pidetystä saarnasta eli puheesta. Seuroissa on yksi tai kaksi puhetta. Puheiden välissä on väliaika, jolloin on mahdollisuus käyttää seuraravintolan palveluja. Puheen pitää pappi tai maallikkosaarnaaja. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi toimialueen kirkoissa ja seurakuntataloissa sekä kodeissa.

Raamattuluokka

Alle rippikouluikäiset, 5-8-luokkalaiset lapset ja nuoret, käyvät raamattuluokissa, ja niiden tarkoituksena on syventää varhaisnuorten Raamatun tuntemusta, hoitaa uskoa sekä tukea kotien kristillistä kasvatusta. Raamattuluokat kokoontuvat perjantaisin Rauhanyhdistyksen toimitalolla tai kodeissa kouluvuoden aikana.

Päiväkerho ja pyhäkoulu

Lapsille järjestetään pyhäkouluja ja päiväkerhoja. Päiväkerhot järjestetään Rauhanyhdistyksen toimitalossa maanantaisin. Pyhäkouluihin kokoonnutaan sunnuntaisin kodeissa tai toimitalolla.

Perusajatuksena sekä pyhäkoulussa että päiväkerhossa on Jeesuksen antaman opetuskäskyn toteuttaminen. Opettajina toimivat tehtävään kutsutut henkilöt, jotka uskovat samalla tavalla lasten ja heidän perheidensä kanssa.