Tervetuloa Rantsilan rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä sunnuntaisin Savalojan toimitalolla.Kerran kuukaudessa kokoonnutaan seuroihin seurakuntalolle.

Seurojen ohella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

Tervetuloa Rantsilan rauhanyhdistykselle

Tervetuloa seuroihin ja tilaisuuksiin.

pe 1.10.19:00Veljienilta Ry:llä
su 3.10.12:00Pyhäkoulu ja seurat Ry:llä