Seurat

Seuroihin kokoonnutaan yleensä lauantaisin tai sunnuntaisin. Seuroihin, -niin kuin muuhunkin toimintaan- on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Yleensä seuroissa on kaksi seurapuhetta. Puheiden välissä on väliaika, jolloin on mahdollisuus käyttää seuraravintolan palveluita. Puheen pitää joko pappi tai maallikkosaarnaaja. Perjantaisin järjestetään ompeluseuroja, joissa on yksi seurapuhe. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi Paavolan kirkossa, sekä Paavola-talon ja Mäkelänrinteen vanhusten hoitokodeissa.

Päiväkerho ja pyhäkoulu

Lapsille järjestetään pyhäkoulua ja päiväkerhoa. Päiväkerhot järjestetään Rauhanyhdistyksen toimitalolla maanantaisin. Pyhäkouluun kokoonnutaan sunnuntaisin kodeissa tai toimitalolla.

Perusajatuksena sekä pyhäkoulussa, että päiväkerhossa on Jeesuksen antaman opetuskäskyn toteuttaminen. Opettajina toimivat tehtävään kutsutut henkilöt, jotka uskovat samalla tavalla lasten ja heidän perheidensä kanssa.

Perhe- ja diakoniatyö

Diakoniatyössä keskeistä on auttaa ja tukea lähimmäisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Perhe- ja diakoniatoimikunta tukee perheitä organisoimalla lastenhoito- ja muuta apua. Toimikunta järjestää käyntejä ja vierailuja vanhusten koteihin. Mahdollisia avuntarvitsijoita ohjataan hakemaan ja käyttämään yhteiskunnan ja seurakunnan avustuspalveluita.

Nuorten torstai-ilta

5-8-luokkalaiset ja rippikoulun käyneet nuoret käyvät nuortenillassa torstaisin kouluvuoden aikana. Nuortenillan tarkoituksena on syventää varhaisnuorten Raamatun tuntemusta, hoitaa uskoa sekä tukea kotien kristillistä kasvatusta. Samalla ilta lisää nuorten yhteenkuuluvuutta yhteisen tekemisen, pelien ja leikkien kautta.

Aikuistenkerho

Aikuistenkerhoon kokoontuvat eläkeläiset tiistaisin joka toinen viikko. Kerhossa kahvitellaan yhdessä, vaihdetaan kuulumisia ja hiljennytään hartaushetkeen. Joskus tehdään vierailuja lähiympäristön rauhanyhdistyksiin.