Tervetuloa Murron rauhanyhdistykselle!

Murron Rauhanyhdistys ry:n toiminnan keskeinen tarkoitus on seurojen järjestäminen. Seuroja järjestetään pääasiassa yhdistyksen toimitalolla Kempeleen Ketolanperällä. Seuroissa on yleensä kaksi hartauspuhetta, joissa selitetään Raamatun tekstejä. Seuroissa lauletaan virsiä ja Siionin lauluja. Puheiden välissä on kahvitauko, jolloin kahvio on avoinna.

Rauhanyhdistyksen toiminta-alue on kahden kunnan rajalla Kempeleen Ketolanperältä Tyrnävän Murtoon ja Ojakylään saakka.  Alueella asuu paljon lapsiperheitä, joten rauhanyhdistyksen toiminnassa on mukana runsaasti lapsia ja nuoria. Heille järjestetään pyhäkouluja, päiväkerhoja, raamattuluokkia ja nuorteniltoja. Muutakin toimintaa, kuten myyjäisiä ja lauluseuroja järjestetään sivulinkissä olevan toimintakalenterin mukaisesti.

Olet sydämellisesti tervetullut Rauhanyhdistyksen tilaisuuksiin!

Nettiradion
kautta voit kuunnella lähetystä seuraohjelman mukaan.

• Sunnuntaina 17.7. seurat klo 16 ry:llä (Juha Luokkala, Markku Heikkala). Kuuntele etälähetys

• Suviseuratiedote (lue kokonaan)
    Lopen Suviseurojen työvuorojen täyttäminen ei ole edennyt tavoitteiden mukaisesti. Kenttäseurojen järjestäminen edellyttää, että työvuoroja on varattu riittävästi. Nyt apua pyydetään kaikilta rauhanyhdistyksiltä ympäri Suomen, jotta tarvittavat työvuorot saadaan täytettyä ja pääsemme kesällä viettämään kauan odotettuja kenttäseuroja.

Ilmoittaudu mukaan työvuoroon, ja ota kaveri mukaan! Työvuoroon voi ilmoittautua helposti täällä: www.varauslista.fi
    Lämmin kiitos avusta! Lopen suviseuraorganisaatio

• Ranuan opistoseuroja järjestetään pitkästä aikaa kenttäseuroina 29.7.-31.7.
    Työ on aloitettu. On ilo palvella seuravieraita, jotka ovat jo pitkään odottaneet oikeita kenttäseuroja. Seuroihin odotetaan yli 20000 seuravierasta. Mutta järjestelyissä tarvitaan vielä paljon monenlaista työväkeä. (Yli 1000 vuoroa on vielä saamatta). Me 2022 vastuussa olevat alueet pyydämme sinua avuksi. Varaamalla yhden vuoron, mahdollistat seurat. Eikä huolta, vaikka kesän suunnitelmat ovat vielä kesken. Voit perua vuoron, jos et pääsekään seuroihin.

1. Mene https://bit.ly/ranua2022
    2. Varaa sopiva työvuoro sopivalle päivälle klikkaamalla vuoroa.
    3. Saat sähköpostin, johon vastaamalla vahvistat vuoron.

Ollet tärkeällä asialla, ja ihan jokainen vuoro on merkityksellinen! Pyydämme Taivaan Isältä siunausta seurajärjestelyihimme. Lämmin kiitos työhön osallistumisesta! 2022 Työvoimatoimikunta

• Kesäseuraradio (kesaseuraradio.fi) on kuunneltavissa radiossa ja verkossa 29.6.-8.8.2022. Katso radiotaajuudet täältä.

Opistoon haku on käynnissä! Klikkaa tästä ajankohtaisiin

opistotiedotteisiin..

Opistotiedoitusta

Opistoihin hakeminen on alkanut. Oppivelvollisille: (2005 syntyneille tai 9-luokan päättäneille) 23.2-15.4.2021. Yli 18 vuotiaille: 23.2-16.5.2021. Hakeminen osoitteessa: www.opintopolku.fi

Oppivelvollisuusuudistuksesta lisätietoa webinaaritallenteesta.

Tue kansanopistotyöta ja hanki tuotteita osoitteesta: www.opistokauppa.fi
Ranuan lyhytkursseja täällä ja ilmoittautua voi netissä osoitteessa: www.lyhytkurssille.fi.

Kuuntele jo tältä vuodelta päättyneen Kesäseuraradion ohjelmia ja vanhoja kesäseurojen saarnoja:
päiväohjelma

ohjelmasarjat 2020
ohjelmasarjat 2019
ohjelmasarjat 2018

su 17.7.16:00Seurat rauhanyhdistyksellä
Juha Luokkala, Markku Heikkala

Ranuan opiston kurssit

1. - 3.8.2022 Yöttömän yön golfkurssi (sis. green card)
1. - 3.8.2022 Alakoululaisten kesäkurssi (8 - 12 -vuotiaat)
1. - 3.8.2022 Kehitysvammaisten kesäkurssi
1. - 3.8.2022 Yksinlaulukurssi