Tervetuloa Murron rauhanyhdistykselle!

Murron Rauhanyhdistys ry:n toiminnan keskeinen tarkoitus on seurojen järjestäminen. Seuroja järjestetään pääasiassa yhdistyksen toimitalolla Kempeleen Ketolanperällä. Seuroissa on yleensä kaksi hartauspuhetta, joissa selitetään Raamatun tekstejä. Seuroissa lauletaan virsiä ja Siionin lauluja. Puheiden välissä on kahvitauko, jolloin kahvio on avoinna.

Rauhanyhdistyksen toiminta-alue on kahden kunnan rajalla Kempeleen Ketolanperältä Tyrnävän Murtoon ja Ojakylään saakka.  Alueella asuu paljon lapsiperheitä, joten rauhanyhdistyksen toiminnassa on mukana runsaasti lapsia ja nuoria. Heille järjestetään pyhäkouluja, päiväkerhoja, raamattuluokkia ja nuorteniltoja. Muutakin toimintaa, kuten myyjäisiä ja lauluseuroja järjestetään sivulinkissä olevan toimintakalenterin mukaisesti.

Olet sydämellisesti tervetullut Rauhanyhdistyksen tilaisuuksiin!

Nettiradion
kautta voit kuunnella lähetystä seuraohjelman mukaan.

• Sunnuntaina 29.1. järjestettiin seurat klo 13 toimitalolla (Hannu Kinnunen). Kuuntele tallenne

• Sunnuntaina 5.2. seurat klo 16 toimitalolla (Mikko Karjula, Oulu, Kari Ahola) Kuuntele etälähetys

• Perjantaina 10.2. alueellinen nuortenilta Murron ry:llä klo 19 (Juha Luokkala) Kuuntele etälähetys

• Sunnuntaina 12.2. seurat klo 16 toimitalolla (Aimo Mikkonen, Muhos, Terho Satomaa) Kuuntele etälähetys

• Lämpimästi tervetuloa Murron Rauhanyhdistys ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen toimitalolle (Ketolanperäntie 837, Kempele) su 19.2.2023 klo 16. Kahvitarjoilu.

Opistoon haku on käynnissä! Klikkaa tästä ajankohtaisiin

opistotiedotteisiin..

Opistotiedoitusta

Opistoihin hakeminen on alkanut. Oppivelvollisille: (2005 syntyneille tai 9-luokan päättäneille) 23.2-15.4.2021. Yli 18 vuotiaille: 23.2-16.5.2021. Hakeminen osoitteessa: www.opintopolku.fi

Oppivelvollisuusuudistuksesta lisätietoa webinaaritallenteesta.

Tue kansanopistotyöta ja hanki tuotteita osoitteesta: www.opistokauppa.fi
Ranuan lyhytkursseja täällä ja ilmoittautua voi netissä osoitteessa: www.lyhytkurssille.fi.

Kuuntele jo tältä vuodelta päättyneen Kesäseuraradion ohjelmia ja vanhoja kesäseurojen saarnoja:

ohjelmasarjat 2022
ohjelmasarjat 2021
ohjelmasarjat 2020
ohjelmasarjat 2019
ohjelmasarjat 2018

su 5.2.16:00Seurat rauhanyhdistyksellä
Mikko Karjula, Oulu, Hannu Kinnunen
su 12.2.16:00Seurat rauhanyhdistyksellä
Aimo Mikkonen, Muhos, Terho Satomaa
to 16.2.19:00Lauluseurat, Mustajärvi P ja R, Keinäsentie 65, Kempele
Teemu Riihimäki