Tervetuloa Murron rauhanyhdistykselle!

Murron Rauhanyhdistys ry:n toiminnan keskeinen tarkoitus on seurojen järjestäminen. Seuroja järjestetään pääasiassa yhdistyksen toimitalolla Kempeleen Ketolanperällä. Seuroissa on yleensä kaksi hartauspuhetta, joissa selitetään Raamatun tekstejä. Seuroissa lauletaan virsiä ja Siionin lauluja. Puheiden välissä on kahvitauko, jolloin kahvio on avoinna.

Rauhanyhdistyksen toiminta-alue on kahden kunnan rajalla Kempeleen Ketolanperältä Tyrnävän Murtoon ja Ojakylään saakka.  Alueella asuu paljon lapsiperheitä, joten rauhanyhdistyksen toiminnassa on mukana runsaasti lapsia ja nuoria. Heille järjestetään pyhäkouluja, päiväkerhoja, raamattuluokkia ja nuorteniltoja. Muutakin toimintaa, kuten myyjäisiä ja lauluseuroja järjestetään sivulinkissä olevan toimintakalenterin mukaisesti.

Olet sydämellisesti tervetullut Rauhanyhdistyksen tilaisuuksiin!

• Tiedote viikon 43 toiminnasta
    – Kylvövakkaseen merkitty perhekerho ti 20.10. on siirretty viikolla ajankohtaan ti 27.10. klo 10 ry:llä.
    – Sunnuntaina 25.10. seurat klo 13 ry:llä. Kylvövakkasen tiedoista poiketen vain 1 puhe (Vesa Kumpula, Kempele). Seuroihin ilmoittaudutaan nettisivujen kautta. Ilmoittautuminen avataan perjantaina. Seurat lähetetään myös nettiin.

Aluehallintoviraston ohjeistukset on otettu toiminnan järjestämisessä huomioon ja toimitaan jatkossakin niiden mukaisesti. Seuroja voi kuunnella seurasalissa, kahviossa tai kerhohuoneesta. Seuravieraita muistutetaan huolehtimaan turvaväleistä ja käsihygieniasta. Seuroihin saavutaan vain oireettomana.

Kahvitukset on päätetty keskeyttää toistaiseksi. Kahden puheen seuroissa pyhäkoulupiirien 1. ja 2. puheen vuorot vaihtuvat viikoittain: Ketolanperä + Vanha Murto, ja Tuulipurto + Uusi Murto + Peuranniemi. Vuorot tiedotetaan aina toiminnan viikkotiedotteessa. 1. puhe alkaa klo 16:00 (tai klo 13:00) ja toinen 2 puhe alkaa klo 17:30 (tai 14:30). Kahden puheen kaavasta poikkeavissa sunnuntain tilaisuuksissa lähtökohtaisesti käytetään ennakkoilmoittautumista.

Osa eteisen naulakoista on siirretty kahvion puolelle. Pyritään välttämään ruuhkautuminen naulakkotiloissa. Toimitaan seuroihin tullessa ja lähtiessä seuraavasti:
    * Ketolanperä käyttää keittiön ovea, jättää ulkovaatteet kahvion naulakkoihin ja käyttää pääsääntöisesti salin oikeaa (sakastin puoleista) puolta. Vanha Murto käyttää pääovea, eteisen naulukoita ja salin vasenta puolta ja keskiosaa.
    * Peuranniemi käyttää keittiön ovea, kahvion naulakoita ja salin oikeaa puolta. Tuulipurto ja Uusi Murto käyttää pääovea, eteisen naulukoita ja salin vasenta puolta ja keskiosaa.

Seuraamme Murrossa tilannetta ja arviomme miten tulevaa toimintaa on järkevää toteuttaa.
    Johtokunta

• Nyt on Päivämiehen joulutervehdysten keräysaika. Voit jättää tervehdyksen täältä tai puhelimella numeroon 0408402336. Tervehdyksen hinta on 5 euroa. Keräysaika päättyy 25.10. Vain määräaikaan mennessä jätetyt ja maksetut tervehdykset julkaistaan. Maksa tervehdys joko MobilePayllä numeroon 48142 tai rauhanyhdistyksen tilille FI15 5740 4420 0396 18, Viitenumero: 5568.

• Tilaa suvispeliä täältä

• Murron ry:n toimitalon peruskorjaus
    Murron ry:n toimitalon peruskorjaus alkoi viime vuonna ja valmistuu 2020. Olemme saaneet Poliisihallitukselta rahankeräysluvan RA/2020/425 (lupa on voimassa toistaiseksi). Tätä kautta saadut varat käytetään peruskorjauskulujen ja kiinteistön ylläpitokulujen kattamiseksi. Keräystä varten on avattu mobilepay-numero 29822. Lahjoitustilin numero on FI29 5740 4420 0923 28. Saaja: Murron Rauhanyhdistys ry Viesti: Lahjoitus.

• Diakonia- ja vanhusaputiedote:
    Mikäli joku perhe tai ikäihminen tarvitsee apua sairastumisen tai karanteeniin vuoksi esimerkiksi kaupassakäyntiin tai apteekkiasiointiin niin perhe- ja diakoniatoimikunnan jäseniin voi olla yhteydessä avun järjestämiseksi. Mikäli tiedät, että joku lähimmäinen on avun tarpeessa, niin tarjoathan apuasi. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa tarvitsemme toistemme apua ja tukea. Tärkeintä on rohkaista toisiamme uskomaan ja luottamaan Taivaan Isän johdatuksen ja huolenpitoon. “Hän ei jätä teitä yksin, eikä hylkää teitä” (5. Moos 31:6).
    -Murron ry:n pdt-toimikunta

• Seurakunnan tiedotus:
    Seurakunnan diakoniatyö tukee apua tarvitsevia esimerkiksi ruoka-avun kautta ja työntekijät antavat keskusteluapua vaikeassa elämäntilanteessa oleville. Tyrnävän seurakunnan työntekijä pyysi välittämään terveiset, että apua kannattaa pyytää ajoissa. Seurakunnalla päivystää nro: 044 7372 610 (klo 9-22), Kempeleen seurakuntaan voi olla myös yhteydessä.

Klikkaa tästä ajankohtaisiin

Opistotiedotteisiin..

Opistotiedoitusta

Tue kansanopistotyöta ja hanki tuotteita osoitteesta: www.opistokauppa.fi
Ranuan lyhytkursseja täällä ja ilmoittautua voi netissä osoitteessa: www.lyhytkurssille.fi.

Kuuntele jo tältä vuodelta päättyneen Kesäseuraradion ohjelmia ja kesäseurojen saarnoja:
päiväohjelma
ohjelmasarjat 2019
ohjelmasarjat 2018

su 25.10.13:00Seurat rauhanyhdistyksellä
Vesa Kumpula, Kempele
to 29.10.18:00Myyjäiset rauhanyhdistyksellä
Terho Satomaa
su 1.11.16:00Seurat rauhanyhdistyksellä
Kyösti Karjula, Lumijoki, Juha Luokkala
ma 2.11.18:00Sisarilta Elina ja Samuli Palolalla
Hannu Kinnunen