Tervetuloa Murron rauhanyhdistykselle!

Murron Rauhanyhdistys ry:n toiminnan keskeinen tarkoitus on seurojen järjestäminen. Seuroja järjestetään pääasiassa yhdistyksen toimitalolla Kempeleen Ketolanperällä. Seuroissa on yleensä kaksi hartauspuhetta, joissa selitetään Raamatun tekstejä. Seuroissa lauletaan virsiä ja Siionin lauluja. Puheiden välissä on kahvitauko, jolloin kahvio on avoinna.

Rauhanyhdistyksen toiminta-alue on kahden kunnan rajalla Kempeleen Ketolanperältä Tyrnävän Murtoon ja Ojakylään saakka.  Alueella asuu paljon lapsiperheitä, joten rauhanyhdistyksen toiminnassa on mukana runsaasti lapsia ja nuoria. Heille järjestetään pyhäkouluja, päiväkerhoja, raamattuluokkia ja nuorteniltoja. Muutakin toimintaa, kuten myyjäisiä ja lauluseuroja järjestetään sivulinkissä olevan toimintakalenterin mukaisesti.

Olet sydämellisesti tervetullut Rauhanyhdistyksen tilaisuuksiin!

• Viikon 2 toiminnasta
    – Sunnuntaina 17.1. nettiseurat klo 16 (Matti Niemelä, Oulu, Hannu Kinnunen). Kuuntele seuroja

• Tiedote toiminnasta 14.1.2021
    Jatketaan toimintaa voimassa olevin rajoituksien mukaan tammikuun loppuun saakka (yli 10 hengen sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvien yleisötilaisuuksien järjestäminen kielletty). Toimintaa pyritään järjestämään etälähetyksinä tammikuun loppuun asti voimavarojen mukaisesti.

Sunnuntaina 17.1. seurat lähetetään sekä nettiradiosta että YouTube-lähetyksenä ilman live-kuvaa. Ajoittain ruuhkautuneen nettiradion tilalle kartoitetaan tällä hetkellä vaihtoehtoisia alustoja.

Vuosikokous su 21.2. tullaan järjestämään sen hetken viranomaisohjeiden sekä SRK:lta tulleiden ohjeiden mukaisesti. Vuosikokoukseen täytyy olla mahdollisuus osallistua paikan päällä ja etäyhteydellä. Kokoukseen osallistuminen hoidetaan ennakko-ilmoittautumalla. Perustetaan työryhmä, joka ottaa vastuun kokouksen järjestämisestä. Työryhmää pyydetään samalla tarkastelemaan ry:n nettilähetys-järjestelyjen toimivuutta.

Rauhanyhdistyksen toiminnan tiedottamista jatketaan toistaiseksi nykyisillä tiedotuskanavilla (whatsapp-tiedotteet ja nettisivut).

– Johtokunta

• Diakonia- ja vanhusaputiedote:
    Mikäli joku perhe tai ikäihminen tarvitsee apua sairastumisen tai karanteeniin vuoksi esimerkiksi kaupassakäyntiin tai apteekkiasiointiin niin perhe- ja diakoniatoimikunnan jäseniin voi olla yhteydessä avun järjestämiseksi. Mikäli tiedät, että joku lähimmäinen on avun tarpeessa, niin tarjoathan apuasi. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa tarvitsemme toistemme apua ja tukea. Tärkeintä on rohkaista toisiamme uskomaan ja luottamaan Taivaan Isän johdatuksen ja huolenpitoon. “Hän ei jätä teitä yksin, eikä hylkää teitä” (5. Moos 31:6).
    -Murron ry:n pdt-toimikunta

• Seurakunnan tiedotus:
    Seurakunnan diakoniatyö tukee apua tarvitsevia esimerkiksi ruoka-avun kautta ja työntekijät antavat keskusteluapua vaikeassa elämäntilanteessa oleville. Tyrnävän seurakunnan työntekijä pyysi välittämään terveiset, että apua kannattaa pyytää ajoissa. Seurakunnalla päivystää nro: 044 7372 610 (klo 9-22), Kempeleen seurakuntaan voi olla myös yhteydessä.

Klikkaa tästä ajankohtaisiin

Opistotiedotteisiin..

Opistotiedoitusta

Tue kansanopistotyöta ja hanki tuotteita osoitteesta: www.opistokauppa.fi
Ranuan lyhytkursseja täällä ja ilmoittautua voi netissä osoitteessa: www.lyhytkurssille.fi.

Kuuntele jo tältä vuodelta päättyneen Kesäseuraradion ohjelmia ja kesäseurojen saarnoja:
päiväohjelma
ohjelmasarjat 2019
ohjelmasarjat 2018

su 17.1.16:00Nettiseurat
Matti Niemelä, Oulu, Hannu Kinnunen
su 24.1.16:00Nettiseurat
Kari Ahola, Juha Luokkala
su 31.1.13:00Nettiseurat
Heikki Hyväri, Saloinen, Matti Yrjänä, Saloinen
la 6.2.13:00Talvimyyjäiset klo 13 ry:llä. Arpa- ja narutusvoittojen hankintavastuu ryhmillä I, J, K ja L
Hannu Tuohimaa