Tervetuloa Murron rauhanyhdistykselle!

Murron Rauhanyhdistys ry:n toiminnan keskeinen tarkoitus on seurojen järjestäminen. Seuroja järjestetään pääasiassa yhdistyksen toimitalolla Kempeleen Ketolanperällä. Seuroissa on yleensä kaksi hartauspuhetta, joissa selitetään Raamatun tekstejä. Seuroissa lauletaan virsiä ja Siionin lauluja. Puheiden välissä on kahvitauko, jolloin kahvio on avoinna.

Rauhanyhdistyksen toiminta-alue on kahden kunnan rajalla Kempeleen Ketolanperältä Tyrnävän Murtoon ja Ojakylään saakka.  Alueella asuu paljon lapsiperheitä, joten rauhanyhdistyksen toiminnassa on mukana runsaasti lapsia ja nuoria. Heille järjestetään pyhäkouluja, päiväkerhoja, raamattuluokkia ja nuorteniltoja. Muutakin toimintaa, kuten myyjäisiä ja lauluseuroja järjestetään sivulinkissä olevan toimintakalenterin mukaisesti.

Olet sydämellisesti tervetullut Rauhanyhdistyksen tilaisuuksiin!

Nettiradion
kautta voit kuunnella lähetystä seuraohjelman mukaan.

• Sunnuntaina 19.5. kevätjuhla klo 16 toimitalolla (Hannu Kinnunen) Kuuntele lähetys

• Sunnutaina 26.5. seurat klo 13 toimitalolla (Arttu Terho, Ruukki, Kari Ahola) Kuuntele lähetys

• Sunnuntaina 2.6., ei seuroja

• Sunnuntaina 9.6. seurat klo 16 Murron rukoushuoneella (Pertti Lahtinen, Oulunsalo, Teemu Riihimäki) Kuuntele lähetys

• Sunnuntaina 16.6. seurat klo 16 toimitalolla (Jani Mattila, Lumijoki, Pekka Sipilä, Ii) Kuuntele lähetys

• Sunnuntaina 14.7. seurat klo 16 toimitalolla (Veikko Niskasaari, Tyrnävä, Yrjö Pirnes, Revonlahti) Kuuntele lähetys

Opistotiedoitusta

opistotiedotteisiin..

Opistotiedoitusta

Opistoihin hakeminen osoitteessa: www.opintopolku.fi

Oppivelvollisuusuudistuksesta lisätietoa webinaaritallenteesta.

Tue kansanopistotyöta ja hanki tuotteita osoitteesta: www.opistokauppa.fi
Ranuan lyhytkursseja täällä ja ilmoittautua voi netissä osoitteessa: www.lyhytkurssille.fi.

Kuuntele jo tältä vuodelta päättyneen Kesäseuraradion ohjelmia ja vanhoja kesäseurojen saarnoja:

ohjelmasarjat 2023
ohjelmasarjat 2022