Etusivu2020-01-02T10:01:51+02:00

Tervetuloa Murron rauhanyhdistykselle!

Murron Rauhanyhdistys ry:n toiminnan keskeinen tarkoitus on seurojen järjestäminen. Seuroja järjestetään pääasiassa yhdistyksen toimitalolla Kempeleen Ketolanperällä. Seuroissa on yleensä kaksi hartauspuhetta, joissa selitetään Raamatun tekstejä. Seuroissa lauletaan virsiä ja Siionin lauluja. Puheiden välissä on kahvitauko, jolloin kahvio on avoinna.

Rauhanyhdistyksen toiminta-alue on kahden kunnan rajalla Kempeleen Ketolanperältä Tyrnävän Murtoon ja Ojakylään saakka.  Alueella asuu paljon lapsiperheitä, joten rauhanyhdistyksen toiminnassa on mukana runsaasti lapsia ja nuoria. Heille järjestetään pyhäkouluja, päiväkerhoja, raamattuluokkia ja nuorteniltoja. Muutakin toimintaa, kuten myyjäisiä ja lauluseuroja järjestetään sivulinkissä olevan toimintakalenterin mukaisesti.

Olet sydämellisesti tervetullut Rauhanyhdistyksen tilaisuuksiin!

AJANKOHTAISTA

• Uusi Kylvövakkanen 01/2020 toimintalehtemme ilmestynyt, jossa tarkemmin toiminnastamme. Lehteä myydään kahviossa toimitalossamme 3e hintaan.

• Tsekkaa toimintakalenteristamme lähiajan tapahtumat.

• su 23.2.2020 klo 13:00 Murron Rauhanyhditys ry:n vuosikokous toimitalollamme os. Ketolanperäntie 837, 90450 Kempele

Klikkaa tästä ajankohtaisiin

Opistotiedotteisiin..

Opistotiedoitusta

Tue kansanopistotyöta ja hanki tuotteita osoitteesta: www.opistokauppa.fi
Ranuan lyhytkursseja täällä ja ilmoittautua voi netissä osoitteessa: www.lyhytkurssille.fi.

Kuuntele jo tältä vuodelta päättyneen Kesäseuraradion ohjelmia ja kesäseurojen saarnoja:
päiväohjelma
ohjelmasarjat 2019
ohjelmasarjat 2018

to 23.1.19:00Lauluseurat, Rytilä Sirkka ja Pauli, Heikkala Hilkka ja Markku, Pikkaralantie 2, Tyrnävä
Kari Ahola
la 25.1.18:00Veljesilta ry:llä, kristillisyyden historia
Mika Kalliokoski
su 26.1.13:00Seurat ry:llä
Eero Jaara, Antti Kaisto
la 1.2.16:00Talvimyyjäiset ry:llä
Markku Heikkala