Seurat

Seuroihin kokoonnutaan yleensä sunnuntaisin. Seuroihin – niin kuin muuhunkin toimintaan – on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Yleensä seuroissa on kaksi seurapuhetta. Puheiden välissä on väliaika, jolloin on mahdollisuus käyttää seuraravintolan palveluja. Puheen pitää pappi tai maallikkosaarnaaja. Seuroja järjestetään oman toimitalon lisäksi alueen kirkoissa ja seurakuntataloissa, ikäihmisten palvelukodeissa sekä kodeissa.

Raamattuluokka

Alle rippikouluikäiset, 4-8-luokkalaiset lapset ja nuoret, käyvät raamattuluokissa. Niiden tarkoituksena on syventää varhaisnuorten Raamatun tuntemusta, hoitaa uskoa sekä tukea kotien kristillistä kasvatusta. Raamattuluokat kokoontuvat kouluvuoden aikana perjantaisin Rauhanyhdistyksen toimitalolla tai kodeissa.

Kaverikerho ja pyhäkoulu

Lapsille järjestetään pyhäkouluja ja kaverikerhoja. Kaverikerhot järjestetään Rauhanyhdistyksen toimitalolla kaksi kertaa kuukaudessa lauantaisin. Pyhäkouluihin kokoonnutaan sunnuntaisin kodeissa.

Perusajatuksena sekä pyhäkoulussa että kaverikerhossa on Jeesuksen antaman opetuskäskyn toteuttaminen. Opettajina toimivat tehtävään kutsutut henkilöt, jotka uskovat samalla tavalla lasten ja heidän perheidensä kanssa.

Perhe- ja diakoniatyö

Perhe- ja diakoniatyössä keskeistä on auttaa ja tukea lähimmäisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Organisoituja toimintamuotoja ovat esimerkiksi seurakyyditykset ja lastenhoito- tai muu apu Resurssipankin kautta. Perhe- ja diakoniatyö on ennaltaehkäisevää työtä. Mahdollisia avuntarvitsijoita ohjataan hakemaan ja käyttämään yhteiskunnan ja seurakunnan avustuspalveluja.

Nuortenillat

Nuortenillat ovat rippikoulun käyneille ja rippikouluun tulevana kesänä meneville nuorille suunnattu toimintamuoto, joka lisää nuorten yhteenkuuluvuutta yhteisen tekemisen, pelien ja leikkien kautta.

Iltaan sisältyy keskusteleva uskontotuokio, jonka aiheet nousevat nuorten elämänpiiristä.