Kotisiionin työssä saa kokea, että ollaan yhteisen asian äärellä. Kun työhön lähtee mahdollisimman moni, työ ei väsytä vain harvoja vastuunkantajia. Työtehtäviä voi räätälöidä kunkin voimavarojen, elämäntilanteen ja mahdollisuuksien mukaan. Jokaiselle ja kaikenikäiselle löytyy sopiva tehtävä kotisiionin työssä. Työtehtävissä on hyvä mahdollisuus myös tutustua uusiin ihmisiin.

Olemme kartoittaneet työtehtäviä, joihin tarvittaisiin erityisesti työntekijöitä. Työtehtäviin ilmoittaudutaan lomakkeella.
Voit valita yhden tai useampia tehtäviä, joihin olisit halukas. Valinta ei vielä sido sinua mihinkään. Pyydä ystävääsi mukaan ja voit myös ilmoittaa kenen ystävän kanssa toivoisit samoihin tehtäviin. Kun sopiva työtehtävä on tarjolla, vastuuhenkilö on sinuun yhteydessä ja voitte keskustella lisää tehtävästä.

Seuraavan linkin kautta voit ilmoittautua työtehtäviin:

https://forms.gle/H8dVh7vQ2NkHEiC66