Loading...
EtusivuPäivi2024-04-01T11:46:43+03:00

Tervetuloa Kannuksen rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä sunnuntaisin toimitalolla kello 13.00 tai 18.00. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös keskiviikkoisin koteihin lauluseurojen muodossa.

Seurojen ohjella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista, nuortenilloista sekä nuorille suunnatuista iltakyläseuroista. Aikuiset saavat tiedon aviopari-illoista, miesten- ja naistenilloista sekä varttuneiden ohjelmista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

Rauhanyhdistyksen toimintaan on kaikilla vapaa pääsy.

Seurat ovat kuunneltavissa yllä olevasta kuvakkeesta toimintakalenterissa ilmoitettuina ajankohtina.

46984

Seuroissa kerättävään kolehtiin voi halutessaan osallistua myös Mobilepay maksulla. Lisätietoja kolehdista ja rahankeräysluvasta täältä.

Toimintakalenteri

Ajankohtaista

Kuuntele seuroja internetissä

Voit kuunnella seuroja netin välityksellä SRK:n verkkosivuilta osoitteesta https://www.srk.fi/fi/work-areas/seurat/kuuntele-seuroja/ tai osoitteesta https://www.nettiseurat.info/. Seuroja voit kuunnella myös muulloin kuin seura-aikoina tallenteilta SRK:n sivuilla olevasta saarna-arkistosta osoitteesta https://www.srk.fi/fi/work-areas/seurat/saarna-arkisto/.

Kannuksen rauhanyhdistykseltä lähetetään seurat toimintakalenterin mukaisesti. Seuroja voit kuunnella osoitteesta https://mixtuur.live/kannuksen-rauhanyhdistys

Haluatko jättää palautetta nettiradiolähetykstämme? Voit jättää palautetta yhteydenottolomakkeen kautta.    Go to Top