Tervetuloa Haukiputaan Jokikylän rauhanyhdistykselle

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä sunnuntaisin toimitalolla. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakuntien tiloihin.

Seurojen ohjella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon aviopari-illoista ja tiistaikerhoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

Ajankohtaista

Poikkeusaikana toiminta keskitetään rauhanyhdistyksen toimitalolle, jotta turvavälien pitäminen voidaan varmistaa. Myös pyhäkoulut, raamattuluokat ja kotiseurat pidetään toistaiseksi rauhanyhdistyksellä.

Sunnuntain seuroissa on kaksi lyhyttä puhetta peräkkäin ja tarjoilua ei ole. Pienemmissä tilaisuuksissa voi olla kahvitarjoilu. Tulethan kaikkiin tilaisuuksiin terveenä.