Seurat

Seuroihin kokoonnutaan yleensä sunnuntaisin. Seuroihin niin kuin muuhunkin toimintaan – on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Yleensä seuroissa on kaksi seurapuhetta. Puheiden välissä on väliaika, jolloin on mahdollisuus käyttää seuraravintolan palveluja. Puheen pitää pappi tai maallikkosaarnaaja.

Raamattuluokka

Alle rippikouluikäiset, 4-8-luokkalaiset lapset ja nuoret, käyvät raamattuluokissa, ja niiden tarkoituksena on syventää varhaisnuorten Raamatun tuntemusta, hoitaa uskoa sekä tukea kotien kristillistä kasvatusta. Raamattuluokat kokoontuvat keskiviikkoisin kodeissa kouluvuoden aikana.

Pyhäkoulu, päiväkerho ja raamattukerho

Lapsille järjestetään pyhäkouluja, päiväkerhoja ja raamattukerhoja. Pyhäkouluihin kokoonnutaan sunnuntaisin kodeissa. Päiväkerhot ja raamattukerhot järjestetään rauhanyhdistyksen toimitalossa joka toinen keskiviikko vuoroviikoin.

Perusajatuksena sekä pyhäkoulussa, päiväkerhossa ja raamattukerhossa on Jeesuksen antaman opetuskäskyn toteuttaminen. Opettajina toimivat tehtävään kutsutut henkilöt, jotka uskovat samalla tavalla lasten ja heidän perheidensä kanssa.

Perhe- ja diakoniatyö

Diakoniatyössä keskeistä on auttaa ja tukea lähimmäisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Perhe- ja diakoniatoimikunta tukee perheitä organisoimalla lastenhoito- ja muuta apua. Toimikunta järjestää käyntejä ja vierailuja vanhusten koteihin. Mahdollisia avuntarvitsijoita ohjataan hakemaan ja käyttämään yhteiskunnan ja seurakunnan avustuspalveluja.

Nuorten lauantai

Nuorten lauantai on yläasteikäisille ja vanhemmille nuorille suunnattu toimintamuoto, joka lisää nuorten yhteenkuuluvuutta yhteisen tekemisen, pelien ja leikkien kautta.

Kerran kuussa pidettävään iltaan sisältyy joka toinen kuukausi alustus, jonka aiheet nousevat nuorten elämänpiiristä.