Tervetuloa Halsuan ja sen ympäristön rauhanyhdistyksen kotisivuille. Näiltä sivuilta löydät tietoa rauhanyhdistyksen toiminnasta.
Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä sunnuntaisin seurakuntien tiloissa. Yhdistyksen seuroista ja muusta toiminnasta saat tietoa toimintakalenterista . Seuroihin niin kuin muuhunkin toimintaan on vapaa pääsy ja kaikki olette lämpimästi tervetulleita.
Tervetuloa tilaisuksiin!.

Voit myös kuunnella muiden rauanyhdistysten seuroja mm. SRK:n verkkosivujen kautta osoitteesta :srk.fi/…ork-areas/seurat/kuuntele-seuroja Tai: https://www.nettiseurat.info/ -sivuston kautta. Seuroja voit kuunnella myös tallenteilta SRK:n sivuilla olevasta saarna-arkistosta osoitteesta: https://www.srk.fi/fi/work-areas/seurat/saarna-arkisto/.

Yhdistyksen toimialueena on Halsua ,Veteli ja Kaustinen. Näiltä sivuilta löydät tietoa seuroista , lauluseuroista ja pyhäkouluista/raamattuluokista. Näiltä sivuilta löytyy myös tietoa Kristillisyyden leireistä ja kursseista . Kaikkia kutsutaan mukaan seuroihin sekä osallistumaan kaikkeen rauhanyhdistyksen toimintaan. Tervetuloa!