Tervetuloa Alavuden rauhanyhdistykselle

Historia ja Toiminta

Lestadiolainen herätysliike on vaikuttanut Alavuden alueella jo 1880-luvulla. Alavuden Katteluskylän Rauhanyhdistys perustettiin vuonna 1947, joka muuttui vuonna 1968 Alavuden Rauhanyhdistykseksi. Rauhanyhdistyksen toimitalo sijaitsee Alavuden Lahdenkylässä, osoitteessa Sepänmaantie 4.

Rauhanyhdistyksen tehtävänä on herättää ja elvyttää kristillistä uskonelämää sekä edistää kristillissiveellisten elämäntapojen, kansanraittiuden ja isänmaallisen mielen vakiinnuttamista kansan keskuudessa.

Rauhanyhdistysten pääasiallinen toimintamuoto on seurojen järjestäminen. Lisäksi järjestetään päiväkerhoja, pyhäkouluja, raamattuluokkia ym.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Tervetuloa tilaisuuksiimme!

Yleistä

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakuntien tiloihin.

Seurojen ohjella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon aviopari-illoista ja tiistaikerhoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.

pe 3.12.19:00Raamattuluokka rauhanyhdistyksellä
su 5.12.14:00Seurat rauhanyhdistyksellä