Siivousohjeet2019-11-16T23:18:18+02:00

SUURSIIVOUS MARRASKUU 2019

Toimitilan perusteellinen suursiivous tehdään 22.11-28.11.2019. Huolehtikaa mukaan tarvittavia siivousvälineitä, tikkaita, pesureita yms… Kun työ on suoritettu, kuitatkaa ry:n ilmoitustaululla olevaan listaan työ tehdyksi. Siisvouskaapista voi ottaa hengityssuojaimet ja kertakäyttökäsineet.

Perjantaina ja lauantaina 22.11- 23.11-19 suoritetaan kaikkien pintojen imurointi ylhäältä alaspäin. (n.4 vuokraimuria käytössä hepa-suodattimilla) Maanantaista torstaihin 25.11- 28.11-19 suoritetaan pölyttömäksi pyyhintä nihkeällä/kostealla ylhäältä alaspäin. Lopuksi lattiat.

Kaikki pitää pyyhkiä tarkoin puhtaaksi ihan johtoja myöten! Kertakäyttöluutuista käännetään aina puhdas puoli. Likaisia luutuja ei käytetä sankossa vaan laitetaan pussiin ja ulkoroskiin. Sopikaa ryhmissä ketkä pääsevät imurointiin ja keneltä onnistuu tulla pintoja pyyhkimään. Keittiöstä pestään astiat perjantaina 29.11-19 ja samalla pyyhitään astiakaapit ja vetolaatikot sisäpuolelta puhtaaksi. Verhot ja tekstiilit pestään materiaalin mukaan ja silitetään mahdollisimman kuumalla.

Siivousryhmä F: Tuulikaappi, eteinen ja siivouskomero: Tuulikaapin ja eteisen katot, seinät, valaisimet, ikkunat sisäpuolelta, ovet molemmin puolin ja karmit. Vessojen edusta: katto, seinät, lattia. Siivouskaapit, siivouskomeron katto, seinät, ovi molemmin puolin ja karmit, hyllyt, korit, sankot, siivousvälineet, allas, lattia ja lattiakaivo. Lopuksi eteisen ja tuulikaapin lattiat ja kuramatot. Ylimääräiset tavarat pois!

Siivousryhmä G: Toinen sisääntulo ja emäntien tilat sekä käytävä: Pienen tuulikaapin, käytävän, emäntien pukutilan ja -vessan katot, valaisimet, seinät, ovet molemmin puolin ja karmit sekä tuulikaapin maton puhdistus. Allas, hana, wc-istuin, paperiteline, peili, valaisin, roskakori ja kaapit emäntien pukutilasta. Lopuksi pestään lattiat. ’

Siivousryhmät C,H,I,J: Sali: Salin katto, seinät, seinävalaisimet, hyllyt, taulut, salin ulko-ovi, molemmat pariovet molemmin puolin ja karmit. Salin kattovalaisimet, urut, piano, puhujanpöytä ja portti, tekokasvit (tekokasvit:ensin imurointi ja pesu/suihkutus esim.keittiön lattiakaivon päällä), kuuluttajan pöytä, salinpenkit, jalakset ja uudet tulpat tarvittaessa. Salin pöydät. Salin ikkunat sisäpuolelta, verhojen puhdistus. Salin ulko-ovi ja karmit. Lopuksi pestään lattia.

Siivousryhmä K: Kerhohuoneet: Kerhohuoneiden katot, seinät. Valaisimet, ikkunat sisäpuolelta.. Kerhohuoneenovi, kerhohuoneen ulko-ovi ja karmit sekä haitariovi molemmin puolin. Lopuksi pestään lattia. Siivousryhmä L: Kerhohuoneen kaapit: Kaapit sisältä ja ulkoa (ei kerhokaappeja), pingispöytä ja hyllykkö yms. irtokalusteet. Ylimääräiset tavarat pois! Tuolien ja mattojen puhdistus. Pöydät ja jakkarat. Jakkaroihin tarvittaessa uudet tulpat, roskakorit yms.

Siivousryhmä M: Sakastin katto ja seinät: Sakastin katto, valaisimet, seinät, ovet molemmin puolin ja karmit. Sakastin ikkunat sisäpuolelta, verhojen ja maton puhdistus.Sakastin kaapit, pöydät, tuolit, taulut, roskakori yms. Tarkista tuolien jalaksien huopapalat, pitääkö uusia. Ylimääräiset tavarat pois!

Siivousryhmät E,N,O,P: Kahvion seinät: Kahvion katto, seinät. Ryijyn imurointi ja tuuletus, taulut ja tekokasvit yms. Kahvion ikkunat sisäpuolelta, verhojen puhdistus, valaisimet, kahvion ja eteisen välilasit, kahvion ja sakastin välilasit, salin ja kahvion välilasit molemmin puolin. Kahvion pöydät ja jakkarat. Jakkaroihin tarvittessa uudet tulpat. Noutolinjastot, paperitelineet, kassapöydät ja -kaapit, astioiden palautuskärry, roska-astia yms. Lopuksi pestään lattia.

Siivousryhmä Q: Keittiön katto ja seinät: Keittiön katto, seinät, ikkunat sisäpuolelta, höyrykuvut, valaisimet, lattia ja lattiakaivot. Keittiön ovet molemmin puolin ja karmit. Käsienpesuallas ja allaskaappi, paperiteline, roska-astia yms.

Siivousryhmä R: Keittiön kalusteet: Keittiön kaapit ja pöydät. Ylimääräiset pois! Tiskipöytä ja astianpesukone (mm.taustalevy molemminpuolin, jouset yms. koneen sisältä).

Siivousryhmä S: Keittiön koneet: Kiertoilmauuni, uuni, hella, kippikattila, vuokateline, mikro, kahvinkeittimet, kahvisäiliöt, vedenkeitin, yleiskone, jääkaappi, jäähdytyskaappi, pakastimen sulatus ja puhdistus.

Siivousryhmä T: Lastenhoitohuone: Lastenhoitohuoneen katto, valaisimet, seinät, ikkunat sisäpuolelta, verhon, sohvan, tyynyjen, maton ja tuolien puhdistus. Taulut, hoitopöytä, kaappi, mikro, jääkaappi, roskakori yms. Lopuksi pestään lattia.

Siivousryhmä A: (Siivotaan vessaremontin valmistuttua) Naisten wc: Naisten wc:n katto, seinät, ikkuna sisäpuolelta, ovet ja karmit molemmin puolin, paperiteline, peili, valaisimet, altaat, allaskaapit, wc:n istuimet, roska-astia, lattia ja lattiakaivo.

Siivousryhmä B: Miesten wc ja inva wc : Miesten wc:n katto, seinät, ikkuna sisäpuolelta, ovet ja karmit molemmin puolin, paperiteline, peili, valaisimet, allas, allaskaappi, wc:n istuimet, roska-astia, lattia ja lattiakaivo. Inva wc:n katto, seinät, ikkuna sisäpuolelta, ovet ja karmit molemmin puolin, paperiteline, peili, valaisimet, allas, allaskaapit, wc:n istuin, potta, roska-astia, vesivaraaja, lattia ja lattiakaivo.

Siivousryhmä D: Astiat: Keittiöstä astioiden pesu ja samalla laatikoiden ja astiakaappien pyyhintä sisäpuolelta.

Tehostettua siivousta pitää ylläpitää parin kuukauden ajan.

Positiivista mieltä ja ja työniloa kaikille! 🙂