Pyhäkoulut ja päiväkerhot

Kokkolanseudun rauhanyhdistyksen lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa järjestetään Zoom-etäyhteydellä seuraavasti:

Raamattuluokat (5.-8. lk)

16.4. klo 18.00

30.4. klo 18.00

Raamattuillat (rippikoulun käyneille nuorille)

16.4.  klo 19.00

30.4.  klo 19.00

Pyhäkoulut

18.4     klo 12.00

Zoom-osallistumislinkki jaetaan WhatsApp- ryhmissä tuntia ennen aloitusta. Osallistua voi tietokoneella tai puhelimella. Osallistumislinkkejä voi jakaa vapaasti oman ry:n sisällä eteenpäin, sitä ei laiteta kuitenkaan internet-sivuille.

Syksyllä raamattuluokkaan ilmoittautumisen yhteydessä kysyttiin lupaa wa-ryhmien perustamiseen. Niiden perusteella perustetaan WhatsApp-ryhmät raamattuluokkalaisille, jota kautta osallistumislinkki jaetaan. Linkkiä voi jakaa sen lisäksi muulla tavalla niille, jotka eivät ole ryhmässä mukana.

Pyhäkoulun linkki jaetaan pyhäkoulupiiri-ryhmiin ja raamattuillan linkki Kokkolan nuoret- ryhmään.

Lapsi- ja nuorisotyötoimikunta

Rippikoulun talvipäivä

Koronatilanteen vuoksi joudumme muuttamaan Rippikoulun Talvipäivät etälähetykseksi, joka toteutetaan Kapsäkki- YouTube tilin kautta 24.4.2021 klo 14.00 alkaen (linkki alla).

Rippikoulun Talvipäivä on osa rippikoulua, johon riparilaisen on osallistuttava.

Ps. Voit käydä aina katsomassa tietoa rippikouluista osoitteesta kapsakkijutut.fi/riparit