Etusivu2020-03-21T21:22:30+02:00

Tervetuloa Kemin rauhanyhdistykselle

TIEDOTE 13.3.2020

Kemin ja Keminmaan Rauhanyhdistysten johtokunnat ovat päättäneet keskeyttää kaiken kokoontumistoiminnan toistaiseksi Korona-viruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi.

Tällä varotoimella pyrimme osaltamme hidastamaan epidemian leviämistä. Haluamme noudattaa viranomaisten antamia ohjeita.

Pidetään toisistamme huolta, muistetaan yksinäisiä, sairaita ja vanhuksia.

Seuroja voi kuunnella osoitteesta www.nettiseurat.info.

Tiedotamme lisää tilanteen muuttuessa.

“Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani. Sinä suojelet minua kädelläsi, johdatat paimensauvallasi.”
(Ps 23:4)

Kemin ja Keminmaan Rauhanyhdistysten johtokunnat

Rauhanyhdistyksen keskeisintä toimintaa on seurojen järjestäminen. Seurat pidetään yleensä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin toimitalolla. Säännöllisesti kokoonnutaan seuroihin myös seurakuntien tiloihin.

Seurojen ohjella toimintakalenterista löytyvät tiedot lasten ja nuorten pyhäkouluista, päiväkerhoista, raamattuluokista ja nuortenilloista. Aikuiset saavat tiedon aviopari-illoista ja tiistaikerhoista. Kaikkia kutsutaan seuroihin sekä yhteisiin juhliin ja myyjäisiin.