9.4.2021

Olemme ottaneet käyttöön nettiradiointiin tarvittavan laitteiston ja lähetyspalvelun. Ensimmäiset nettiseurat Kannuksen Rauhanyhdistykseltä tulee 11.4. klo 18:00. Seuroihin voi osallistua kokoontumisrajoitusten puitteissa myös toimitalolla n. 15 seuravierasta. 11.4 järjestettäviin seuroihin ilmoittautuminen Osmolle. Jatkossa seuroihin ilmoittaudutaan seuraisännälle. Ensimmäiset 15 ilmoittautunutta voi tulla seuroihin paikanpäälle.

Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita seuroihin nyt myös nettiradion kautta. Nettiradio löytyy osoitteesta http://mixtuur.live/kannuksen-rauhanyhdistys, sekä näiltä nettisivuilta Nettiradio -välilehdeltä.

Toivomme palautetta nettiradion toimivuudesta ja äänenlaadusta.

Tänään klo 20:00 kokeilemme nettiradion käyttöä käytännössä ja lähetämme hartauden toimitalolta.

Jrt Radiotyöryhmä