Kesä, seurojen aikaa

Kesäisin järjestetään useita suuria seuroja. Suurten seurojen sarja alkaa juhannuksena. Viikon kuluttua juhannuksesta on suviseurat, joiden jälkeen ovat opistoseurat kolmena viikonloppuna. Lisäksi useat rauhanyhdistykset järjestävät isoja seuroja kotipitäjissään.

Juhannusseurat

Haapajärvellä, Hankasalmella, Hausjärvellä, Rautiosaaressa ja Siikajoella sijaitsevissa leirikeskuksissa järjestetään juhannuksen aikaan seurat. Seurat alkavat leirikeskuksissa juhannusaattona. Tarkemmat ohjelmat löytyvät kesäkuun Päivämies-lehdestä.

Suviseurat

Suviseurat on vanhoillislestadiolaisuuden suurin seuratapahtuma. Laajalti väkeä kokoava tapahtuma järjestetään vuosittain kesä-heinäkuun vaihteessa. Seuravierailla on mahdollisuus majoittua seura-alueella retkiolosuhteissa. Lisää tietoa suviseuroista löytyy osoitteesta www.suviseurat.fi.

Opistoseurat

Kristillisyyden kansanopistot Reisjärvellä, Jämsässä ja Ranualla järjestävät vuosittain maakunnalliset opistoseurat heinäkuussa kolmena viikonloppuna.