Kesäseuraradio 2016 aloittaa lähetyksensä 29. kesäkuuta Suviseuroista Torniosta. Suviseurojen lisäksi ohjelmassa kuullaan opistoseurat Reisjärveltä, Jämsästä ja Ranualta, samalta kanavalta ja kuuluvuusalueelta. Seuratapahtumien välissä Kesäseuraradio lähettää arkipäivisin kello 12 ja kello 20 vanhan arkistosaarnan sekä seurakansan laulua. Saarnat ovat aiempien vuosien Suviseuroista ja paikallisten rauhanyhdistysten seuroista. Kuukauden mittainen lähetys päättyy 1. elokuuta virsien ja Siionin laulujen iltaan.

Mukavia kuunteluhetkiä Kesäseuraradion parissa!

Kesäseuraradion kuuntelu Windows Phone –puhelimella

Lataa Sofia Stage Player –sovellus Windows Kaupasta ja syötä avoimeen kenttään osoite: http://playlist.stream.kepit.fi/kesaseuraradio/adaptive/playlist.m3u8

2015 lähetetyt ohjelmat

Kesäseuraradiossa 2015 lähetettyjä seurapuheita ja radio-ohjelmia voi kuunnella jälkikäteen eri tapahtumien nettisivuilta tai tallennettuina päivälähetyksinä:

Arkistosaarnat

SRK:n suviseurat Vaasassa 24.–29.6.

SFC:n suviseurat Tukholmassa (lähetetty 5.7.)

Opistoseurat Reisjärvellä 10.–12.7.

Opistoseurat Jämsässä 17.–19.7.