Kesäseuraradio 2014 lähetykset alkavat keskiviikkona 25. kesäkuuta päättyvät maanantaina 28. heinäkuuta. Kesäseuraradio tarjoaa kuunneltaviksi suviseurat sekä opistoseurat Reisjärveltä, Jämsästä ja Ranualta samalta kanavalta ja kuuluvuusalueelta.

Kesäseuraradio lähettää heinäkuussa päivittäin kello 12 ja kello 20 vanhan arkistosaarnan sekä seurakansan laulua. Saarnat ovat vanhoista suviseuroista ja paikallisten rauhanyhdistysten seuroista.

Radiolähetystä voi kuunnella alla olevalla soittimella:

Mikäli sivulla oleva soitin ei toimi, löydät nettiradion soittimen myös osoitteesta http://vod.kepit.tv/kesaseuraradio.html

Suviseurat Pyhäjoella

Voit kuunnella suviseurasivuilta saarnoja ja ohjelmia tallenteina osoitteesta suviseurat.fi.

Ruotsin suviseurat Taalainmaalla

Kesäseuraradiossa 6.7.14 lähetetyt saarnat Taalainmaan suviseuroista on kuultavissa SFC:n verkkosivuilta.

Arkistoradio

Voit kuunnella arkistoradion tallenteita saarna-arkistosta.

Reisjärven opistoseurat

Voit kuunnella Reisjärven opistoseurojen saarnoja ja ohjelmia tallenteina osoitteesta opistoseurat.net.

Jämsän opistoseurat

Jämsän opistoseuroissa lähetetyt saarnat ovat tallenteina Jämsän opistoseurojen sivuilla.

Ranuan opistoseurat

Ranuan opistoseuroissa lähetetyt saarnat ja ohjelmat ovat tallenteina Ranuan opiston verkkosivuilla.

Kesäseuraradion ohjelmat ja aikataulut 2014

Arkistoradio

28.7. MAANANTAI

12.00 Pentti Koskelo, Perhon suviseurat 1981.

19.00 Siionin laulujen ilta.