Kesäseuraradio 2015 on päättynyt. Lähetykset jatkuvat ensi kesänä. Silloin Kesäseuraradio tarjoaa tuttuun tapaan kuunneltaviksi suviseurat sekä opistoseurat Reisjärveltä, Jämsästä ja Ranualta samalta kanavalta ja kuuluvuusalueelta. Kesäseuraradio lähettää heinäkuussa päivittäin kello 12 ja kello 20 vanhan arkistosaarnan sekä seurakansan laulua. Saarnat ovat vanhoista suviseuroista ja paikallisten rauhanyhdistysten seuroista.

Mukavia kuunteluhetkiä Kesäseuraradion parissa!

Lähetetyt ohjelmat

Kesäseuraradiossa lähetettyjä seurapuheita ja radio-ohjelmia voi kuunnella jälkikäteen eri tapahtumien nettisivuilta tai tallennettuina päivälähetyksinä:

Arkistosaarnat

SRK:n suviseurat Vaasassa 24.–29.6.

SFC:n suviseurat Tukholmassa (lähetetty 5.7.)

Opistoseurat Reisjärvellä 10.–12.7.

Opistoseurat Jämsässä 17.–19.7.

Opistoseurat Ranualla 24.–26.7.

Tallennetut päivälähetykset:

Voit kuunnella Kesäseuraradion tallennettuja päivälähetyksiä osoitteesta vod.kepit.tv/kesaseuraradio.html.

Kesäseuraradion kuuntelu Windows Phone –puhelimella

Lataa Sofia Stage Player –sovellus Windows Kaupasta ja syötä avoimeen kenttään osoite: http://playlist.stream.kepit.fi/kesaseuraradio/adaptive/playlist.m3u8