Seurat

Seuratilaisuudet kokoavat kaiken ikäisiä kuulemaan Jumalan sanaa, joka on tarkoitettu kaikille ihmisille uskottavaksi. Seurojen sisältönä on Raamatusta luettu teksti, jota sananpalvelijan tehtävään kutsutut selittävät. Ennen ja jälkeen seurapuhetta lauletaan yhteisesti Siionin laulu tai virsi. Seuroihin osallistuminen ei vaadi erityistoimia. Jokainen voi tulla vapaasti seuroihin.

Suomessa

Seuroja järjestetään rauhanyhdistysten toimesta noin 200 paikkakunnalla rauhanyhdistyksissä, kodeissa, kirkoissa ja muissa seurakunnan tiloissa sekä erilaisissa laitoksissa. Alueilla, joissa ei ole rauhanyhdistyksiä, seuroja järjestävät lähetystoimikunnat. Lähetystoimikuntien seuraohjelmat löytyvät sivupalkista.

Muualla maailmassa

SRK ja sen sisarjärjestöt tukevat seuratoimintaa eri maissa lähettämällä puhujia paikallisten kutsusta.

Tervetuloa katsomaan ja kuulemaan!